VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Ovnovi pripremite se za fatalan susret, a VAGE budite oprezne, ne vraćajte se nikome iz prošlosti

Naj žena Vesti 02.09.2021 20:00 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde biti naklonjene

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Ovnovi pripremite se za fatalan susret, a VAGE budite oprezne, ne vraćajte se nikome iz prošlosti

Shutterstock

Ovan 

Ovo je mesec koji vas vraća u nešto što ste gurnuli pod tepih. Bilo da je to deo neke istine koju ste pročitali partneru ili nešto što vam nije prijatno da podelite sa partnerom. Početak septembra je vezan za bitne razgovore koje ćete imati sa partnerom, a slobodni pripadnici ovog znaka sredinom septembra imaju veoma zanimljiv susret sa osobom u znaku vatre ( Ovan ili Lav ). Za sve Ovnove koji su u stabilnim vezama kraj septembra donosi veliki izraz ljubomore od strane partnera zbog nekog vašeg ponašanja. Koliko god izazovno bilo,  potrudite se da ne pokazujete svoja prava osećanja. Najvažnije da ostanete smireni iako je to teško vašem karakteru. 

Bik 

U prvoj polovini meseca osećate jak pritisak i jako ste uznemireni zbog reci vašeg partnera. Iako ovaj osećaj će vas držati tokom celog meseca,  na vama je da prevazidjete i da se pozabavite sobom i svojim strahovima. Za sve slobodne pripadnike ovog znaka Venera pokreće jednu vezu koja počiva na velikoj strastvenosti. Ovo je posebno naglašeno ako je potencijalni partner rođen u znaku Device ili Jarca. Do kraja meseca stabilizacija za sve one koji su u vezi ili u braku, potrudite se da shvatite da sve što osećate,  oseća i vaš partner. Najvažnije da izgradite otvorenost i poverenje. 

Blizanac

Tokom celog meseca oseća se stabilna energija Marsa i Venere što vama daje mogućnost da budete zadovoljni sobom i da to zadovoljstvo prenosite  i na partnerski odnos. Za sve slobodne pripadnike ovog znaka do kraja meseca veoma zanimljiv susret sa osobom iz prošlosti najverovatnije u znaku Ribe. Mnogi od vas će poželeti da obnove tu vezu i da pređu preko nekih grubih reci od strane partnera iz prošlosti. A za sve vas koji ste u stabilnim vezama moguće je putovanje sredinom meseca koje može da pojača i poboljša vaš zajednički odnos. 

Rak 

Za Rakove ovo je veoma nestabilan period naročito kada su u pitanju emocije i izražavanje onoga što osećaju. Slobodni Rakovi imaju mogućnost da obnove kontakt koji je nastao prošle godine sa osobom iz inostranstva. Od njihovog ponašanja zavisi šta će dalje biti sa tim kontaktom. A za ostale pripadnike ovog znaka koji uživaju u stalnim vezama ili u braku do kraja meseca partner će imati potrebu da ulazi u sukob sa vama. Sukobi su zbog stvari koje nisu izrečene ili urađene do kraja sa vaše strane. Venera vam donosi jako emociju i bićete veoma ranjivi zbog sukobljavanje sa partnerom. 

Lav 

U ovom periodu je potrebno da postavite svoje želje na prvo mesto i na taj način ostvarujete svoj cilj. Za slobodne pripadnike ovog znaka kraj meseca dolazi do zanimljivog susreta sa osobom iz inostranstva, gde je moguće da se razvije jako lepa emocija tokom oktobra. 

A svi oni koji su u vezi ili u braku, početak ovog meseca donosi potrebu da se prilagodite samo što vam to neće polaziti za rukom. Biće izražena vaša tvrdoglavost i egoizam, što je generalno svojstveno vašem znaku. Partner će pokazivati manjak željeza saradnjom i razumevanjem. 

Devica 

U ovom mesecu doživljavate svoju transformaciju emocija zbog nekih dešavanja u krugu porodice. Tako da će vam partnerski odnos biti u drugom planu što se neće dopasti vašem partneru. To ćete rešavati na veoma mudar način da se partner ne oseti loše. Device, koje su u solo varijanti,  njih očekuje jako zanimljiv susret sredinom meseca sa osobom u znaku vatre, Ovan Lav ili Strelac. Najvažnije je da osetite povezanost sa tom osobom jer od toga sve zavisi. Mnoge Device će odlučiti da započnu vezu krajem meseca što će biti veliki preokret u njihovom životu. 

Vaga 

U toku ovog meseca planete su u vašem znaku i pokreću vašu potrebu da volite i da budete voljeni. Mnogi od vas će se ponovo zaljubiti u svoje partnere a neki od vas i obnoviti svoje veze iz prošlosti. Za sve one koji se okrenu prošlosti,  moraju biti obazrivi o tome koliko poverenja će imati u svoje bivše partnere jer mogu doživeti i razočarenja. Ovo se posebno odnosi ako je vas bivši partner rođen u znaku vode, Rak,  Riba ili  Škorpija. Najvažnije je da retrogradni Merkur iskoristite da se posvetite sebi i svojim unutrašnjem ciljevima. 

Škorpija

Ovo je veoma kompleksan period u vezi ljubavi, veliko preispitivanje tokom septembra. Za sve pripadnike ovog znaka predstoji rešavanje stvari iz prošlosti, posebno kada Venera uđe u znak Škorpije u drugoj polovini septembra. Bićete okupirani i drugim stvarima da će vam ljubavna situacija biti veliko opterećenje. Ukoliko ste sami, bićete raspoloženi da komunicirate i da nađete osobu koja će vas razumeti. Ako ste u stabilnoj vezi ovo je veoma nestabilan period jer će vaše ponašanje biti veoma promenljivo i diskutabilno za partnera. Čuvajte se ljubomore, koja je često vas neprijatelj. 

Strelac 

U ovom periodu partnerski odnos je veoma stabilan posebno za one pripadnike ovog znaka koji su u dugim vezama ili u braku. Krajem meseca očekuje vas putovanje ili ćete provoditi puno vremena sa vašim partnerom. Tada dolazi do vašeg ponovnog zbližavanja,  posebno za one parove koji su bili tokom leta odvojeni. A za sve one koji su u solo varijanti, moguć je iznenadni ulazak u vezu sa osobom u znaku Vage ili Ribe. Najvažnije je da budete opušteni i iskreni jer je to preduslov da iznenadna veza uspe. 

Jarac 

U ovom periodu je potrebno da emocije pustite i da ne ograničavate sebe. Partner već neko vreme vam zamera tvrdoglavost i hladnoću u ponašanju. Najvažnije da dogovorite kvalitetan razgovor sa partnerom do kraja meseca jer će vam biti neophodna njegova podrška. Slobodni Jarčevi mogu uleteti u nejasne i komplikovane odnose početkom meseca,  što može da deluje i uzbudljivo. Mlađi pripadnici ovog znaka mogu imati tajnu aferu sa osobom u znaku Lava. 

Vodolija 

Slobodne Vodolije mogu upoznati jako zanimljivu osobu početkom meseca, koja ima veze sa poslom. 

To može biti jedno neobavezno druženje koje će prijati Vodolijama, ali i drugoj strani. Zauzeti pripadnici ovog znaka biće okupirani poslom i zaradom tako da će njihova ljubavna strana da bude u drugom planu. Krajem meseca partner će im zamerati njihovu veliku okrenutost poslom, što može rezultirati i raskidima. Da bi to izbegli, Vodolije moraju naći načina da udovolje i partnerskom odnosu. 

Ribe 

Uticaj Venere u Škorpiji pokazuje da ste sposobni da pokažete strpljenje i toleranciju, naročito kada je partner veoma neraspoložen. Partnerski odnos može biti doveden u pitanje krajem meseca,  zbog uticaja Punog Meseca u znaku Ribe. Na vama je da se strpite i da budete ono što jeste, miroljubivi i posvećeni do kraja. Za slobodne ribe ovo je idealan period da se posvete sebi i da ne očekuju "  ljubav iz romana ". Prava ljubav vas  čeka tokom sledećeg meseca,  sa osobom u znaku Raka ili Škorpije. 

Komentari (0)
Loading