Za nju kažu da je DINAMIT: Žena u ovom znaku Zodijaka traži SAVRŠENOG muškarca, a u ljubavi je POTPUNO predana

M. G. Vesti 05.03.2022 15:06 0

Njena velika vrlina je da uvek i svuda dolazi na vreme.

Za nju kažu da je DINAMIT: Žena u ovom znaku Zodijaka traži SAVRŠENOG muškarca, a u ljubavi je POTPUNO predana

pixabay

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, vredna, praktična, razborita, skromna, stidljiv, precizna - sve je to žena rođena u ovom horoskopskom znaku. Njena životna misija je da bude heroj i da obara druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Ona je, pogađate, Devica.

Devicom vlada planeta Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Orjentisana na detalje, ovo je "žena dinamit" koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama.

Njena velika vrlina je da uvek i svuda dolazi na vreme. Može vam se učiniti hladnom i odsutnom, ali zapravo je stidljiva i neodlučna.

U ljubavi je potpuno predana. Kada je u vezi, Devica je pouzdana, lojalna i "meri" svaki detalj pre nego stupi u ozbiljnu vezu. Ona će radije biti sama nego sa pogrešnom osobom, ne traži samo pravog, već savršenog. To ne znači da traži nekoga ko je savršen, već nekoga sa kim će se savršeno slagati.

Detalji su joj veoma važni u ljubavi, pa od svog partnera očekuje da je s vremena na vreme obraduje cvećem, mirišljavim svećama, omiljenom čokoladicom.

Skromna je i konzervativna u mnogim životnim segmentima i voli da partner preuzima inicijativu. Zato je stroga prema samoj sebi i važna joj je partnerova potvrda.

U ljubavi se najbolje slaže sa Škorpijom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading