Izračunajte svoj SREĆAN datum: NUMEROLOZI su nam otkrili TAJNU kako da prizovemo ZDRAVLJE i novac u svoj život

Vesti 07.03.2022 10:37 0

Ova vrsta nauke se u svojim izdračunavanjima oslanja na matematiku, koja u svojim predviđanjima odaje važne detalje vaše ličnosti, životnog puta, srećnih dana

Izračunajte svoj SREĆAN datum: NUMEROLOZI su nam otkrili TAJNU kako da prizovemo ZDRAVLJE i novac u svoj život

Pexels

Postoje srećni i nesrećni dani po nas, zato je bitno kada je neki važan događaj u pitanju, saznati koji je datum dobar i pozitivan. Numerolozi su nam dali temeljan prikaz po kojoj cela šema numerološka funcioniše. Osnovno načelo numerologije, zasniva se na redukovanju brojeva. Da bi ste dobili krajnji broj, morate prvo zbrojiti sve brojke iz datuma. 

Ako ste rođeni 19. juna 1973, morate rastaviti datum na pojedinačne cifre i onda zbrojiti brojeve 19-06-1973 na sledeći način: 1 + 9 + 6 + 1 + 9 + 7 + 3, što iznosi 36. Budući da se numerologija koristi ciframa od 1 do 9, broj 36 morate dalje da svedete na jednu cifru, odnosno na 3 + 6, što je jednako 9. Dakle, svaki važan datum u vašem životu, čak i vaša ličnost, određeni su brojem 9

Svako osoba ima svoj srećan broj

Svaki broj je nešto slično kao i horoskopski znak, zaseban i karekterističan. Postoje najpovoljniji i najsrećniji dani za vas u mesecu, a da biste to izračunali dodajte na vaš datum rođenja na datum u kalendaru. Pronađite datum kojem zbir cifara jednak zbiru cifara datum vašeg rođenja. Kada to pronađete, pronašli ste vaš broj sreće

Samospoznaja
Kada uplovimo malo dublje u našu jedinsvenu realno, i kada se propitujemo više nego ikad o nama samima, znači da je vreme za nova iskustva i pravi smer u vašem životu. Dani koje možete svesti na broj 7 vezani su za proces samospoznaje. Kada poželite da malo više neke stvari preispitate i zavirirte dublje u sebe, radite to na dane vezane sa brojem 7.

Veridba
Smatramo da je veridba podjednako važna kao i dan venčanja i da ceo taj proces novog života i bračne luke započnemo onako kako treba. Na osnovu vašeg životnog broja, numerolozi su nam rekli koji je to najsrećniji dan za veridbu.

- 1 i 8: 1., 19., 28. dan u mesecu

- 2 i 7: 7., 16., 25. dan u mesecu
- 3 i 5: 9., 18., 27. dan u mesecu
- 4 i 6: 6., 15., 24. dan u mesecu
- 9 i 5: 14., 23. dan u mesecu

Venčanje
Ako želite da ostatak života sa vašom voljenom osobom provedete u zdravlju i veselju, poslušaćete numerologije koji će vam nepogrešivo reći na koji datum je najbolje venčanje da napravite. 
Ako je vaš životni broj 4, a partnerov 7, broj koji ćete dobiti je 11. Kad zbojite 1+1 dobićete broj 2. Bilo koji datum u mesecu koji se može svesti na broj 2 vaš je najsrećniji datum za stupanje u bračni odnos.

Novac
Broj 8 je broj koji se veže za nešto materijalno, novac i bogatsvo. Ako želite da započnete neki novi posao, ili nešto što je važno za vašu buduću finansijsu situaciju, saberite svoj lični broj sa ciframa datuma i redukcijom dobiti broj dobiti broj osam.

Karijera i posao
Možda želite neko poboljšanje na poslu, čekate unapređenje, ili pak želite apsolutnu promenu posla. Birajte da to budu datumi koji sadrže 5 u sebi. Takođe ako planirate neku prodaju, ovo je broj za vas.

Planiranje dece
Danas je takvo vreme i period, gde se većina stvari može isplanirate pa tako i potomstvo. Teško je reci koji će to tačno datum biti, ali jedno je sigurno, numerologija može da nam odredi koja je godina najpovoljnija za to. Ovo pre svega zavisi od vašeg ličnog ciklusa. 

Možete da odredite u kojoj ste godini svog ličnog ciklusa tako što ćete cifre iz svog rođendana dodati ciframa godine u kojoj se trenutno nalazite.

Ako je vaš rođendan 30. decembra, a godina je 2019. sabraćete 3 + 0 + 1 + 2 + 2 + 0 + 1 + 9 = 18. Zatim ćete cifre 1 i 8 svesti na jednu i dobićete da je godina u kojoj se nalazite deveta godina vašeg ličnog ciklusa. Numerologija kaže da je šesta godina ličnog ciklusa najbolje vreme za začeće deteta.

Nekretnine
Kupovina nekretnine je sama po sebi stećna stvar, zato bi bilo povoljno malo olakšati situaciju i kupiti je na vaš srećan dan. Ovde morate voditi računa i odrediti numerološki broj vašeg novog doma. 
Ukoliko se nekretnina na koju ste bacili oko nalazi na kućnome broju 324, saberite cifre 3, 2 i 4 i dobićete da je numerološki broj kuće 9. Ukoliko je i vaš životni broj 9, ta kuća je pravi odabir za vas.

Komentari (0)
Loading