Ova tri znaka čeka MOGUĆI raskid, ali i životne lekcije: Od 10. marta za njih počinju IZAZOVI, oni će se LOŠE provesti

Vesti 07.03.2022 17:12 0

Za 3 horoskopska znaka, ljubavne veze će se završiti tokom perioda od 10. marta - evo koga može očekivati raskid!

Ova tri znaka čeka MOGUĆI raskid, ali i životne lekcije: Od 10. marta za njih počinju IZAZOVI, oni će se LOŠE provesti

Shutterstock

 

U životu ništa nije večno ni trajno, ni sreća, ni tuga, ni uspeh niti zadovoljstvo, pa tako ni ljubav. Čak i najbolje i naizgled najstabilnije veze imaju potencijal da se raspadnu, a najosteljiviji period je od 10. marta. Horoskop upozorava da smo spremniji da se prvo iskalimo na partnere, tako da je u nekim situacijama kraj neminovan.

Međutim, moramo imati na umu da su završeci, iako bolni i neprijatni, ponekad potrebni. Oni nam otvaraju nova vrata i mogućnosti, nove horizonte.

Za 3 horoskopska znaka, postoji mogućnost da se ljubavne veze završe u martu mesecu.

Ovan

Sami ste doveli do ove situacije, tj.do neminovnog kraja vaše veze. Pod uticajem ovog trigona bićete spremni da saopštite partneru da ga ostavljate. Saturn otkriva najgore osobine u vama, poput onih da ste pravili rezervni plan, tj. pronašli drugu osobu kojoj ćete odmah otići u zagrljaj. Ovakav postupak opravdavate time što sebi govorite da i vi zaslužujete sreću i da će vašem partneru biti bolje bez vas.

Vaga

Do kraja godine želite da zatvorite vrata mnogim stvarima u svom životu, a u njih spada i vaša ljubavna veza. U vašem slučaju i partner slično razmišlja, tako da ćete oboje pokušati da o svemu razgovarate otvoreno i prijateljski. Tokom trigona Meseca i Saturn očekujte nekoliko prepreka na putu. Nemate više snage da se borite jer su vas uporne svađe i nesporazumi doveli do te situacije, ali sa ovim tranzitnim zračenjem, vreme je da se stvari okončaju. Imate sreće što se oko ove odluke slažete s partnerom, jer oboje znate da je to na duže staze bolje za oboje.

Škorpija

Vi ste prilično zahtevni kada je ljubav u pitanju. Ne možete lako da poklonite poverenje, a oštar tranzit trigona Meseca i Saturna, nateraće vas da posumnjate u partnerovu vernost i iskrenost. Vi ste sami prepreka svom ljubavnom životu, ali to nećete priznati, jer ne želite da preuzmete odgovornost. Na vas će se negativno odraziti vaš nedostatak poverenja, odbijanje da uopšte pokušate i zid koji ste oko sebe podigli, iz straha da ne budete povređeni.

Komentari (0)
Loading