NATALNA KARTA KONSTRAKTE Astrolog nam je otkrio kakva sudbina čeka srpsku zvezdu

Vesti 07.03.2022 20:19 0

Astrološkinja Nena Janković je za Naj ženu protumačila natalnu kartu Ane Đurić, poznatije kao Konstrakta

NATALNA KARTA KONSTRAKTE Astrolog nam je otkrio kakva sudbina čeka srpsku zvezdu

Alo/Nikola Todorović

Ana Đurić ili Konstrakta je izazvala BUM i pobedila na izboru za pesmu Evrovizije. Rođena u znaku Vage, znak koji pripada umetnosti, kreativnom izražavanju i prefinjenoj estetici

Da ima Sunce u znaku Vage odmah se uočava po načinu interpretacije. 

Ona je podelila publiku na one koje je hvale i na one koje je kude, najviše zahvaljujući uticaju njene Venere u znaku Škorpije. 

Venera je njena vladajuća planeta, planeta koja vlada njenim Suncem ostavljajući utisak Škorpionske energije. 

Venera je takođe zadužena za umetnički izraz koji je kod Ane veoma autentičan, duboko snažan, sa jakom porukom, dinamičan i radikalan. 

Ono što je svakako izdvaja i čini da bude ekscentrična i svoja jeste pozicija Meseca u znaku  Vodolije. 

Mesec se nalazi na 29 stepenu, to je karmički stepen koji nosi jako bitnu poruku i ukazuje da je ona veoma buntovnog i slobodnog duha. Njena duša i njena emotivna snaga imaju potrebu da iskažu uvek nešto što je drugačije, originalno i jedinstveno. 

Intervju koji je dala odmah nakon pobede mnogi su definisali kao izražavanje uobraženosti, a to je u uticaj trigona između Meseca i Merkura koji daje stabilnost u izražavanju svog mišljenja, ali ljudima to može delovati nadmeno ili previše samouvereno. 

NATALNA KARTA KONSTRAKTE Astrolog nam je otkrio kakva sudbina čeka srpsku zvezdu

Alo/Nikola Todorović

 

Ana je jedna umetnička duša zbog jakog uticaja znaka Vage, jer se u tom znaku nalaze Sunce, Merkur i Pluton. Tranzitni Mars i Venera u znaku Vodolije pokreću jako dobre aspekte i ukazuju na mogućnost da njena pesma može ostaviti vrlo zanimljiv utisak na Evroviziji i mogućnost visokog rangiranja. 

U njenoj natalnoj karti Venera, Mars i Uran se nalaze u znaku Škorpije što daje strast i ogromnu želju za uspehom, borbom, dominacijom. 

Ana je izdomirala, svidelo se to nekome ili ne. 

Ana je kao deo sastava "Zemlja gruva " uvek težila da obrađuje zanimljive teme posebno o važnim društvenim fenomenima. Pa i sama pesma sa kojom se predstavila i pobedila na pesmi za Evroviziju je pesma čiji tekst je izazvao oduševljenje i negodovanje. To je ustvari njena konjukcija Sunca i Plutona,  to je utisak koji ostavlja na sceni - niko nije ravnodušan. 

Ono što ona nosi kao vrlinu jeste pozicija Meseca u Vodoliji i njime trenutno vlada Uran u Biku koji izaziva svu tu halabuku oko nje i njenog nastupa. Mesec u Vodoliji je njena duboka poruka da svako treba da misli svojoj glavom.

Hrabrost je misliti svojom glavom! 

Srećno Ana !

Komentari (0)
Loading