DOBIJAJU kilograme i kad NE jedu: Ovi horoskopski znakovi su skloni GOJENJU, hranu vole VIŠE od svega

M. G. Vesti 09.03.2022 09:46 0

Višak energije, ali i sklonost depresiji su njihovi neprijatelji.

DOBIJAJU kilograme i kad NE jedu: Ovi horoskopski znakovi su skloni GOJENJU, hranu vole VIŠE od svega

Shutterstock

Strastvenost može da bude dobra i pozitivna, ali ako je pogrešno kanalisana, takođe može da se okrene protiv emotivca.

Sledeći horoskopski znakovi daje sebe u svakom pogledu, pogotovo u ljubavi, a ako iz toga nastanu negativna osećanja, često posegnu za jakom klopom, da utole tugu.

Ovan

Strastveni Ovan voli da bude glavni i da sve bude po njegovom, kako je planirano i kako je on zamislio. Ukoliko se planovi izjalove iz bilo kog razloga, okrenuće se samom sebi, a to može da dovede do belaja: osim što u tim situacijama postaje samodestruktivan, on će bes gasiti hranom. I očas posla može da nabaci 10 kila viška. 

Bik 

Kako da jedan Bik podnese da mu se kaže: "Malo si se ugojio/la?" Pa, može samo da uzvrati: "Jes, ti ćeš da mi kažeš!" Kada se uz urođenu tvrdoglavost dogodi i da mu partner/ka kaže da mora da smrša, on će to shvatiti kao zauzdavanje. Eto dobre podloge za gojenje. 

Rak

Stidljivi Rak često nema snage da se suoči sa problemima i spoljnim svetom koji ne donosi samo radost i lepotu. U tim situacijama, frižider postaje njegov saveznik, uteha i spas. 

Vaga

Uvek sklona hedonizmu, Vaga će iz drugih razloga posegnuti za preterivanjem u hrani. Sklona je preterivanju, pa će sa istim apetitom posezati za roštiljem, kao i za, primera radi, luksuznim putovanjem. 

Strelac

Haotični Strelac za čas ode u preterivanje. Kao što ponekad uludo troši svoju energiju, zna i da se opusti i ulenji, pa da mu hrana postane najbolji prijatelj. 

Ribe

Ribe su najpoznatiji depresivci u horoskopu, a sklonost tugi i seti je prvi korak ka frižideru prepunom "jake hrane". Još kada pomisle da su napušteni od svih i da im sudbina nije naklonjena, ode mast u propast.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading