Dnevni horoskop za SUBOTU, 4. septembar: Vage drma finansijska KRIZA, a Blizanci očekuju zanimljiv POZIV od jednog Ovna

Naj žena Vesti 04.09.2021 09:02 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za SUBOTU, 4. septembar: Vage drma finansijska KRIZA, a Blizanci očekuju zanimljiv POZIV od jednog Ovna

unsplash.com

Ovan 

Danas budite sebi najpreči i najbitniji da bi mogli da regenerišete svoju energiju. Do kraja dana posvetite se svojim prijateljima i onima do kojih vam je stalo. Vesti iz inostranstva su povoljne. Zdravlje je dobro. 

Bik 

Vasa tvrdoglavost danas dolazi do izražaja u odnosima sa porodicom. Partnerski odnos vam je podrška i to vas danas ispunjava. Budite tokom dana najviše sa partnerom. Zdravlje je odlično. 

Blizanci 

Imate zanimljiv poziv od osobe u znaku Ovna. Razmislite o ponudi koju dobijate od te osobe. Može biti jako zanimljiv posao u pitanju. Mogući problemi s pritisakom. 

Rak

Današnja situacija u krugu porodice vam ide od ruke.  Organizacija vam je danas najbolja strana posebno u odnosu sa partnerom. Do kraja dana zanimljive vesti u vezi prijatelja. Problemi sa nesanicom. 

Lav 

Danas ćete pobediti svoju potrebu za dominacijom. Partner je na vašoj strani i daje vam podršku. Budite mudri i ne ulazite u sukobe mišljenja. Zdravstveno stanje je nestabilno, povedite računa o sebi. 

Devica 

Danas je pod uticajem drugih ljudi posebno u krugu porodice. Potrudite se da imate razumevanja za članove porodice. Situacija je u ljubavi je stabilna i to vas jako smiruje. Do kraja dana odmarajte više. 

Vaga

Posvetite se sebi jer ćete na taj način izbeći sukobi unutar porodice. Probleme sa novcem rešavate tokom dana i to preko osobe rođene u znaku Ovna. Zdravlje je odlično. 

Škorpija 

Vaša reč ima težinu i to će danas osetiti partner. Njegova ljubomora je vama jaka i već neko vreme guši. Do kraja dana lepe vesti i poziv za druženje. 

Strelac 

Iznenadni poziv za druženje sa ljudima koje dugo niste videli. Posebno će vas obradovati osoba u znaku Jarca. Ljubavna situacija je stabilnija u odnosu na juče.  Problemi sa pritiskom. 

Jarac 

Nek ovo bude vas dan i provedite ga u krugu najmilijih. Potrebna vam je toplina i nežnost što dobijate i kroz partnerski odnos. Stabilizacija kada je u pitanju novčana strana. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 

Do kraja dana vaše raspoloženje varira, zbog problema sa partnerom. Budite spremni da oprostite jer to je jedini način da sačuvate vezu. Situacija na poslu je stabilna. 

Riba 

Ovaj dan započinje problemima zbog mlađeg člana porodice. Bićete u situaciji da rešavate nešto što nije vaš domen. Čuvajte svoje zdravlje i ne trošite energiju na druge ljude. 

Komentari (0)
Loading