Žene u ovom HOROSKOPSKOM znaku su MAGNET ZA BOGATE muškarce: Novac i slava se PROSTO lepe za njih

Vesti 11.03.2022 11:16 0

Jasno nam je da astrolozi mogu dosta toga da predvide, a sada su nam i otkrili koji to horoskopski znak najviše voli novac.

Žene u ovom HOROSKOPSKOM znaku su MAGNET ZA BOGATE muškarce: Novac i slava se PROSTO lepe za njih

Shutterstock

U pitanju su Device, to su dame koje prirodno selektuju muškarce po moći i staleži. Vole da se osećaju sigurno i moćno pored svog izabranika, a kada se odluče za njega, ostaju mu lojalne do kraja. Ili bar dok ona misli da treba da se ostane. 

Zato su dosta proračunati u odnosima s drugima, pa vrlo lako i brzo prepoznaju ljude koji ga imaju, naročito u izobilju. Među znakovima su koji se najčešće upuštaju u veze i brakove iz koristi, ali ne samo to: oni će preferirati imućne prijatelje u odnosu na one koji imaju manje novca .

Astrološka istraživanja kažu da su u stanju zaboraviti sadašnju ''ljubav'' ako se pojavi neko jači u tom materijalnom smislu. Prosto vole istituriane muškarce i ne vide ništa loše u tome.  Uvek teže da imaju što više imovine na svoje ime jer ne žele da se nađu nekad u situaciji da moraju nešto da trpe zbog situacije nemanja svog krova nad glavom. 

Ako želite da osvojite jednu devicu, kupite joj skup poklon ili izvedite na neko luksuzno mesto gde sve sija od bogatstva i ljudi koji su na nekoj poziciji. 

Treba znati da iako uvek stavlja razum na prvo mesto, ako se istinski zaljubi, sve ovo pada u vodu. U pravoj ljubavi su vrlo senzualne i emotivne. Ali svakako da kada zaljubljenost opadne, opet trči za materijalnim stvarima i tom vrstom ljubavi. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading