Dnevni horoskop za NEDELJU, 13. mart: Blizanci, danas se posvetite SEBI, Škorpije, slede vam VELIKE promene

Vesti 13.03.2022 08:30 0

Zvezde su danas večini znakova naklonjene.

Dnevni horoskop za NEDELJU, 13. mart: Blizanci, danas se posvetite SEBI, Škorpije, slede vam VELIKE promene

unsplash.com

Ovan 

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz okruženja. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna u vezi posla, posao koji počinje tokom sledeće nedelje. Glavobolje. 

Bik 

Danas je veoma bitno biti u skladu sa sobom. Pokušajte da budete podrška partneru i porodici jer vaša podrška im je jako bitna. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Blizanci 

Nedelja je dan da se odmarate i da budete sebi najbitniji. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim potrebama jer naredni period je veoma nestabilan i naporan sto se tice posla. Mogući problemi sa kičmom. 

Rak 

Porodični problemi su vas opteretili ovih dana i bilo bi najbolje da se posvetite sebi i da mentalno se opustite. Poslovna situacija ce biti veoma aktivna tokom ove nedelje i imaćete nekoliko razgovora koji su jako bitni. 

Lav 

Tvrdoglavo cete braniti svoje stavove i svoje mišljenje u krugu porodice. Osoba u znaku Ovna vam stvara opterecenje što se tiče posla i imaćete neki vid problematicne komunikacije. Budite mudri i strpljivi. Sve ce doci na svoje. 

Devica

Nedelja je divan dan da se vidite sa partnerom i sa prijateljima. Opustite se u svemu jer od ponedeljka imate veoma jak poslovni period. Novcana situacija je veoma stabilna i to vas veoma usrećuje. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti u vezi jednog člana porodice. Ljubavna situacija vas ispunjava i tera vas na velike odluke. Potrudite se da budete zadovoljni sobom i svojim rezultatima.

Škorpija 

Danas idealan dan da se odmarate i da se okrenete aktivnostima koje ste zapostavili. Od ponedeljka vas očekuju velike promene posebno kada je u pitanju posao i poslovne saradnje. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Strelac

Ovo je period kada treba da se odmorite i da se posvetite novim poslovnim saradnjama posebno ako su vezani za inostranstvo. Partner vas podržava i to vam  mnogo znači. Probleme sa glavoboljom. 

Jarac 

Imaćete važan sastanak telefonskim putem sa osobom rođenog u znaku Ovna. Budite dobro koncentrisani i sve može biti u najboljem redu. Obratite pažnju na moguće problemi s kičmom. 

Vodolija 

Budite oprezni kada je u pitanju saobraćaj i komunikacija sa najbližim ljudima jer Mars pokreće negativne aspekte tokom celog dana. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog vaše neodlucnosti.

Ribe 

Ovo je idealan period da započete neke nove stvari u vezi posla i novčanih transakcija. Potrudite se da do kraja dana budite smireni jer su mogući manji sukobi unutar porodice ili sa partnerom. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading