Sunce i Neptun se spajaju 13. marta: Ne smete pasti u ILUZIJU, budite na OPREZU, sve što se SKRIVALI će se saznati

M. G. Vesti 12.03.2022 21:48 0

Horoskop za spoj Neptuna i Sunca 13. marta - neke tajne biće otkrivene.

Sunce i Neptun se spajaju 13. marta: Ne smete pasti u ILUZIJU, budite na OPREZU, sve što se SKRIVALI će se saznati

Shutterstock

Kada se sretnu Sunce i Neptun pojavljuje se želja, vizija, san, budi se nada i vera. Kao da smo katapultirani miljama daleko od ovog sveta i na nekom drugom mestu, na nekom nevinom i čistom mestu zamišljamo svoju budućnost i sebe u njoj.

Ovaj spoj dogodiće se 13. marta na 22 stepenu Riba. Može nas uvesti u maglu, doneti dezorijentiranost, sklonost porocima, ali isto tako i proširiti svesnost. Otkriti nam tajne. Mesto gde se samozavaramo.

Nevidljivo postaje vidljivo. Tajna koja se uporno skriva, ali se naposletku otkriva. Doživljava se prosvjetljenje.

Sunce i Neptun stvaraju senke, zablude, postoji sklonost idealizaciji putem koje se odvajamo od onoga što nam je teško u stvarnosti. Ali svaki let prema oblacima, a bez postojanja nužne uzemljenosti može nas odvojiti od onoga što je trenutno bitno videti i rešiti.

Budimo ljudi, povežimo se, budimo tu jedni za druge. Osvestimo koliko smo umreženi. Dobro se dobrim vraća. Empatija leči. Podržimo sebe tamo gde smo slabi i ranjivi. Postoji savršen red u haosu.

Sve nam pokazuje, pitanje je jesmo li spremni videti i priznati sami sebi. Isceljujući svoje rane i traume, isceljujemo i svet.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading