Nikad vam to neće priznati, ali ovo su najveći STRAHOVI svakog HOROSKOPSKOG ZNAKA ponaosob

Vesti 16.02.2022 23:00 0

Ponekad se dešava da s vremenom, čak i između najkompatibilnijeg para, dođe do nekih potcenjivanja. Da li ste zabrinuti da nešto vaš partner krije od vas? Opustite se, ne mora biti loše - ali iskreni razgovor će vam pomoći da učvrstite vezu između vas i sprečite buduće sukobe. Zapamtite horoskopski znak druge polovine i zaronite u dubine podsvesti

Nikad vam to neće priznati, ali ovo su najveći STRAHOVI svakog HOROSKOPSKOG ZNAKA ponaosob

Pixbay

Ovan

Ovan je zabrinut da će njegov partner saznati sve o njemu i pogrešno ga proceniti. Ovnovi su neverovatno jaki, ali mogu biti i jako loši, pa žele da sakriju svoje loše kvalitete. Ne žele da ih uhvati, posebno neko do koga im je stalo. Kao rezultat toga, provešće jako dugo i teško plašeći se da će, bez obzira na to šta rade, biti uhvaćeni i suočeni sa tim delima.

Bik

Bik toliko želi da voli, ali zna da snažan osećaj nosi nešto drugo - ogromnu osetljivost. Zato se plaši da ne oslabi i da ga zaslepi ljubav. Iako zna da mu posvećenost može doneti najbolje što mu se može dogoditi u životu, oprezan je pa se ponekad ne želi zaljubiti. Bik ozbiljno shvata lekcije iz prošlosti i neprijatna iskustva. Svaki od njih povećava strah od intimnosti u budućoj ili sadašnjoj vezi.

Blizanci

Blizanci se plaše donošenja odluka. Kada su u vezi i moraju to da urade, a to je nešto važno, poput venčanja ili čak razvoda - odložiće to za kasnije i odlagajući to što je duže moguće, nadajući se da će problem nestati sam od sebe, a odgovor će doći sam po sebi. Blizanci vole da idu napred, ali više vole da to rade po tuđem planu nego po svom.

Rak

Rak se najviše plaši nedostatka sigurnosti i ljubavi. Problem je u tome što je toliko fokusiran na to da sam stvara i privlači neizvesne situacije.

Lav

Lavov najveći strah je da bude zaboravljen, zanemaren i da se njegovi predlozi ne uzimaju u obzir. Osećaj nestajanja posebnosti za njega je zastrašujući. To je Lavovo prokletstvo, i iako je detinjasto, nastoji da to nadoknadi u svakoj prilici. Želi da bude heroj svom partneru.

Device

Devica se plaši razočaranja. Uglavnom sebe, ali i partnera. Nije da je kritična i da pokušava da bude perfekcionista, samo je u prošlosti doživela gubitak i to ju je jako povredilo. Nažalost, problemi iz prošlosti je nikada ne napuštaju. Preko njih Devica svakodnevno daje tragične vizije, koje utiču na njen život i postaju stvarne. Nepoverenje postaje njen glavni problem u svakodnevnom životu. Plaši se da će se ono što toliko voli srušiti i nestati, pa iz straha često prvo sve uništi.

Vaga

Vaga se plaši gubitka kontrole. Po svojoj prirodi, ljudi koji pokazuju saosećanje i ljubaznost, mogu se odreći sopstvene slobode radi nekog drugog. One mnogo daju. To je primorava da duboko razmisli o sebi i da se stalno pita da li su njihovi životi zaista njihovi.

Škorpija

Tipična Škorpija se plaši rutine i stagnacije. One su veoma opasne - bori se iz svojih razloga i učiniće sve što je potrebno da sebi stvori najbolji mogući život. Kada Škorpija ne može da utiče na promene, on pati. Oseća anksioznost i strah.

Strelac

Strah od poređenja sa drugim partnerima je na vrhu Strelčeve liste strahova. One su po prirodi mirne, ali se nikada neće složiti sa tvrdnjom da je manje jedinstven od ostalih, iako možda čudan, individualan u razmišljanju i delovanju. Odustaće od veze zbog koje će se osećati kao još jedan gubitnik. Njegov najveći strah je pomisao da postoji odnos sa nekim ko veruje da je kao i svi drugi.

Jarac

Jarčevi su zaštitnici slabih, pa se najviše plaše da budu potisnuti. Plaše se da će biti ućutkani, zatvoreni i sputani. Jarčevi će biti veoma zabrinuti ako ih partner ne primećuje, to je strah protiv kog ne mogu.

Vodolija

Vodolija se plaši da neće imati izbora. U vezi s njim morate shvatiti da će kukati kada donesete odluku umesto njih, ali to je ono što oni rade da bi održali osećaj individualnosti. Ne želi da bilo ko donosi odluke umesto njega. Žele da se izraze i odrede kakav će im život biti.

Riba

Strah kod Riba je duboko usađen, pa tako i strah od odbijanja. Iako se svi donekle plašimo toga, čini se da Ribe to više čine. Njihov strah se manifestuje u suzama, a ponekad čak i u samosažaljenju. Ne žele nikome da otežavaju život, pa samo izražavaju svoj strah na ovaj način: plaču i stenju samis.

 

Komentari (0)
Loading