Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 17. mart: Blizanci, obratite pažnju na partnera, Jarčevi bi trebalo da ODMORE!

Vesti 17.03.2022 07:59 0

Mnogi horoskopski znaci danas mogu da očekuju turbulentne događaje

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 17. mart: Blizanci, obratite pažnju na partnera, Jarčevi bi trebalo da ODMORE!

Shutterstock

Ovan

Vaša potreba da se nametnete je veoma jaka i to vas odredjuje narednih nekoliko dana. Poslovno ste aktivirani i to vam daje snage. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na ishranu. 

Bik

Današnji sastanak sa osobom u znaku Vage vam je jako važan i bitan. Posebno je zanimljivo što ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog poslovnog projekta. Ljubav vam je u problemu. Problemi sa glavoboljom. 

Blizanci 

Vaša potreba da komunicirate sa svima oko sebe može vam biti velik teret i opterecenje. Imaćete iznenadan poziv na razgovor sa osobom u znaku Ovna koja ima veze sa inostranstvom. Partnerski odnos je veoma nestabilan. 

 

Rak 

U narednih nekoliko dana kasniće neko sa poslom i to će vas jako nervirati. Budite spremni na saradnju jer vam je to mnogo bitnije. To je osoba koja nije i ranije bila posvećena. Zdravlje je odlično. 

Lav 

Vaša potreba da dominirate nad partnerom je danas veoma izražena i to vas raduje. Uzivate da budete " svoj na svome ". Pokušajte da budete tamo gde su vaša ocekivanja. 

Devica 

Potražite dodatno objašnjenje za sve ono sto vam je nejasno s poslovne strane. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Mogući problemi sa nogama. 

Vaga

U ovom periodu od osobe u znaku Ribe dobićete jako dobar kompliment u vezi svog posla. Potrudite se da budete što bolji jer su mogući novčani dobici do kraja godine u vezi posla. Ljubav je stabilna. 

Škorpija 

U ovom periodu od osobe u znaku Ovna bićete veoma pozitivno pokrenuti u vezi posla i u vezi novih ideja. Moguć je put do kraja nedelje u vezi posla i buduce saradnje sa osobom u znaku Lava. Zdravlje je nepromenljivo. 

Jarac

Saturn vam zatvara vrata i emotivno ste u blokadi. Osećate da ste veoma blokirani l da ne mozete da se pokrenete. Najvažnije je da provetite pritisak i da se malo vise mentalno odmorite. 

Vodolija 

Pokrenite se energetski i budite sebi najbitniji. Ovo je veoma iscrpljujući period za sve sto se desava oko vas. Proverite svoje zdravlje jer su moguci problemi sa kičmom.

Ribe 

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko puta priliku da se posvadjate sa ljudima oko sebe posebno sa osobom u znaku Jarca. Moguci problemi sa novcem. 
 

Komentari (0)
Loading