Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 21. mart: Jarčevi, ulazite u BESPOTREBNE sukobe, Bikovi, mnogo ste se ulenili, to može da vas košta

Vesti 21.03.2022 08:30 0

Danas zvezde nisu baš svima naklonjene, a evo i zašto

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 21. mart: Jarčevi, ulazite u BESPOTREBNE sukobe, Bikovi, mnogo ste se ulenili, to može da vas košta

Shutterstock

 

Ovan 

Za vas je ovo veoma bitan period jer cete prihvatiti neki novi poslovni projekat. Do kraja dana povoljne vesti u vezi ljubavi i bićete veoma zadovoljni. Zdravlje je stabilno. 


Bik 
Ovo je ovo idealan dan da se posvetite sebi svojim željama posebno kada su u pitanju odnosi u porodici. Zdravlje je odlično ali obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 


Blizanci 
Danas ste opterećeni odnosima u porodici ali zahvaljujući vašoj snalažljivosti i komunikaciji uspećete da prevazidjete probleme. Kada je u pitanju ljubavna situacija zahvaljujući vašoj snalažljivosti takođe dolazite do dobrih rezultata. 


Rak 
Pokušajte da se okrenete svojim problemima i da ih rešavate do kraja dana. Posebna pomoć vam stiže od osobe u znaku Ovna koja vam daje podršku na svim planovima. Mogući problemi sa kičmom. 


Lav 
Najvažnije je da razumete sebe i svoje buduće planove. Mesec aktivira vašu potrebu da dominirate posebno u krugu porodice. Osoba u znaku Ovna vam daje posebnu energiju naročito na planu emocija. 


Devica 
Tvrdoglavo branite svoje stavove kada su u pitanju odnose sa partnerom. Ljubav vas iscrpljuje već neko vreme. Zdravlje je stabilno ali obratite pažnju na imunitet.

Vaga 
Tokom dana imaćete jako dobru komunikaciju sa ljudima oko vas. Ono što nosite u sebi prenosite na druge, ovo se odnosi na partnerski odnos. To je veoma dobra energija  Problemi sa stomakom.


Škorpija
Vasa snaga leži u transformaciji. Danas menjate odnos prema sebi ali i prema drugima. Moguće da ćete biti napeti zbog sukoba od pre nekoliko dana koji ste imali na poslu sa maldjom koleginicom. 


Strelac 
Čuvajte se tuđih kritika koje vas mogu emotivno pogoditi. Do kraja dana veoma komplikovana situacija u krugu porodice. Stariji član porodice zeli da vas optereti svojim problemima.  Mogući problemi sa stomakom. 


Jarac 
Današnji dan iskoristite da se pozabavite porodicom i potomstvom. Ljubavni odnos je veoma komplikovan jer vam partner zamera ljubomoru. Glavobolja. 


Vodolija 
Današnji dan je posvećen poslu i tu ćete imati jako puno aktivnosti. Čuvajte se tuđih odluka koje mogu da utiču na vas. Obratite pažnju na ishranu mogući problemi sa organima za varenje. 


Ribe 
Kada je u pitanju ljubavni odnos danas imate veliku odluku. Na vama je da odlučite u kom pravcu će se odvijati stvari što se tiče ljubavnog odnosa. Moguća nesanica.
 
Komentari (0)
Loading