Dnevni horoskop za sredu 23. MART; Ovnovi, povedite računa o zdravlju, Jarčevi, ljubavna situacija je veoma nestabilna!

Vesti 23.03.2022 07:59 0

Proverite da li su vam zvezde danas naklonjene

Dnevni horoskop za sredu 23. MART; Ovnovi, povedite računa o zdravlju, Jarčevi, ljubavna situacija je veoma nestabilna!

Shutterstock

Ovan

Potrudite se da budete spremni na razgovor sa osobom u znaku Ribe. Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašem trudu i komunikaciju. Mogući problemi sa pritiskom.

Bik 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi partnerskog odnosa. Ako se bavite dodatnim poslom ovo idealan period da pokrenete nešto novo. Imate puno nove energije kroz uticaj Marsa i Venere. 

Blizanci

Jako je važno da budete koncentrisani i motivisani kada je u pitanju posao i zarada. Divni odnosi su veoma komplikovan i zahvaljujući vašoj tvrdoglavosti. Problemi sa glavoboljom. 

Rak

Tokom ove nedelje pokušajte da se koncentriši se na posao posebno kada su u pitanju odnosi sa saradnicima. Ljubavna priča vam je velika stvar kao vid dodatnog tereta. Odlično se osećate. 

Lav 

Jako dobro se osećate pod uticajem Sunca. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna koja je bila veoma dobra podrška prosle godine. Komunikacija je jako otežana u krugu porodice. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Tvrdoglavo branite svoje stavove kada je u pitanju poslovna strana. Ljubav nije ono sto ocekujete od partnera. Vec neko vreme je vas odnos veoma nestabilan i to vas čini veoma nervoznim. 

Vaga 

U ovom periodu najvažnije je da se vidite sa partnerom i da rešite neke bitne odluke. Porodica vas opterećuje svojim potrebama i željama. Posebno to radim mladji član porodice. Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovnog puta. 

Škorpija 

Ovo je idealan period da se posvetite vasim odnosom sa partnerom i da rascistite neke stvari iz prošlosti. Ljubomorom ništa nećete postići. Zdravlje je odlično ali povedite računa o svojoj kičmi. 

Strelac 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog mlađeg brata ili sestre. Do kraja dana mogući su veliki sukobi sa širom porodicom zbog dugovanja novca i nemogućnosti da se dogovorite sa ostalima. 

Jarac 

Veliki interes se pokrece kroz odnose sa ljudima na poslovnom planu. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i poslovnih obaveza. Ljubavni odnos je veoma nestabilan . 

Vodolija 

Ovih dana povoljne vesti iz prošlosti odnosno moćićete da rešite velike krupne odluke i planove koje dugo čekate. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna. Glavobolje. 

Riba 

U toku su veoma nestabilne energije na nebu. Bilo bi dobro da se okrenete više sebi i svojim potrebama i željama. Čuvajte i odvojite vremena za sebe. Zdravlje je pod uticajem vasih emocija.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading