NAJOSETLJIVIJE TAČKE SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Proverite da li su astrolozi u pravu

Vesti 22.03.2022 18:41 0

Svaki znak ima bolnu tačku, neki tu bolnu tačku kriju kao zmija noge, a neki baš i ne

NAJOSETLJIVIJE TAČKE SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Proverite da li su astrolozi u pravu

Shutterstock

Ovan

Ovan je enrgičan i srdačan. Oni su znatiželjni i odlučni, svemu se predaju s poletom i zanosom, ali isto tako skloni su i sve brzo da napuste čim ih uzbuđenje popusti. Najčešće imaju problema s bolovima u glavi. Oči, uši i nos često im izazivaju tegobe, ali zbog svoje dominantne prirode Ovnovi su u stanju sa svim da izađu na kraj i da pobede sve što ih muči. Ako Ovan upadne u stanje depresije, sklon jeda se preda alkoholu i opojnim supstancama. Da biste se rešili depresije morate sebi priuštiti šetnje kroz prirodu i lagane fizičke vežbe. 

Bik

Pripadnici ovog znaka obično su snažne ličnosti, iako su nekad previše zabrinuti. Bikovi su poznati po praktičnosti, opreznosti i upornosti. Iako poseduju divne osobine, oni lako upadaju  u depresiju, posebno ako su prinuđeni da prave krucijalne proemne. Teško im je da se priviknu  na promene. Pripadnike ovog znaka krasi graciozna i ljupka pojava. Bik je sklon problemima s grlom, vratom i štitastom žlezdom. Prvi povetarac kod njih može izazvati upalu grla, ali isto tako mogu biti ozbiljno uznemireni i anksiozni. Ako zapadne u stanje ozbiljnije depresije, najbolje je da odmah uzme odmor i distancira se od uzroka svojih problema. 

Blizanci

Blizanci su izrazito komunikativne osobe, društveni su i uvek u pokretu. Slabo odvajaju potrebno vreme za obroke, a kada to i urade najčešće se to svodi na kafu za doručak i čips za ručak. Blizanci su aktivni u društvu i imaju odličnu osobinu da zabavljaju sve oko sebe svojom duhovitošću. Čine ugodno i poželjno društvo, ali trebalo bi da vode više računa o sebi. Imaju nepravilnu ishranu i nedovoljno odmoraju. A s obzirom na to da su oni brzi i mentalno aktivni sebe često dovode u situacije izuzetne nervoze. Najčešće ih muče problemi sa živcima, ramenima, rukama i plućima. Depresija i živčane smetnje najčešće i idu ruku pod ruku.

Rak

Rak je maštovit, emotivan i intuitivan. On uživa u svom životnom prostoru. Preterana osećajnost je uzrok česte ćudljivosti kod ovog znaka, kao i psihosomatskih zdravstvenih problema. Stanja depresije Raku nisu strana. Osobe u znaku Raka ne bi smele na sebe da preuzimaju tuđe probleme i osećanja, i ne smeju ih previše primati k srcu; u protivnom će im biti teško da izbegnu stanja stresa i napetosti. 

Lav

Lavovi su uvek okruženi mnoštvom prijatelja i poznanika. Njihova energija i optimizam inspirišu one manje ambiciozne, a hrabre teraju na još odvažnije poduhvate. Ipak, Lav je osetljiv na neka veća opterećenja i probleme. Moraju da nauče da kažu 'ne' i kanališu entuzijazam. Kada je Lav umoran ili depresivan najčešće ga prate groznice i simptomi povezani s njima. Preko im je potreban odmor u predelima tople, sunčane klime koji će učiniti da ponovo zablistaju starim sjajem. 

Devica

Iako većina Devica djeluje hladno, nezainteresirano i bezosjećajno, u njima negdje duboko krije se želja za ljubavlju i naklonošću. Osobe rođene u ovom znaku prate teškoće kada je neophodno da izraze svoje emocije. Tada lako padnu u depresiju i osećaju sve veću brigu i nemir. Stomak, creva i želudac povezani su s ovim horoskopski znakom, takođe često imaju i probleme s kožom. Devica je u depresiji vrlo uznemirena i preplavljena neočekivanim osećajima. 

Vaga

Vaga ima izraženu potrebu za ravnotežom i skladom da bi bila zadovoljna. Uvek je u potrazi za lepotom, dok grubost i sirovost doživljavaju kao emotivno uznemiravanje. Mnogi im zavide na njihovoj ugodnoj prirodi i dopadljivosti. Zavist drugih u njima budi osećaj nesklada i razdora i izaziva im depresiju jer su u tim trenucima uvereni da su nekoga uvredili. Odmor i meditacija su im neophodni kako bi postigli unutrašnju sigurnost. Lepotu mogu pronaći u muzejima, prirodi ili muzici. Problemi ovog znaka povezani su s kožom, bubrezima i donjim delom leđa. Nužno je da Vage priznaju sebi kada su bolesne ili nesrećne, kao i da to daju drugima na znanje, jer one zaista retko izgledaju tako. 

Škorpija

Oštroumni i okretne, Škorpije imaju brze i duhovite odgovore na svako pitanje. Međutim, ljutnja im nije nepoznanica, stoga njihove reči lako postaju neprijateljske i arogantne i mogu ih često dovesti do svađa i raskidanja prijateljstva. Pripadnici ovog znaka su dramatični i strastveni, njihove promene raspoloženja su brze i drastične, često posledica emocionalne nestabilnosti, što oni obično skrivaju od drugih, a to pak stvara sukob u njima samima. Stoga nije čudno da se osobe rođene u ovom znaku često javljaju doktoru koji ima poteškoća da im postavi dijagnozu na osnovu nejasne slike bolesti. 

Strelac

Pripadnici ovoga znaka obožavaju sve vrste aktivnosti, stalno su u pokretu, ali to ih dovodi do brojnih problema s uganućima ručnih i nožnih zglobova i do ogrebotina i modrica. Sa Strelcem je lako ući u verbalni ili intelektualni sukob. Bez obzira na to, oni su poželjni kao prijatelji. Pripadnici ovog znaka retko zapadaju u stanje depresije. Njihovi problemi povezani su s kukovima, bedrima, jetrom i krvi. Kada se Strelac suoči s reumatizmom ili nekim prelomom, čuvajte ga se. Najvažniji im je što brži oporavak jer bez aktivnosti i kretanja ne mogu da žive.

Jarac

Jarca krasi disciplina, mudrost, odlučnost i pouzdanost. Pripadnici ovog znaka su duhovno veoma jake ličnosti zbog čega ih drugi često smatraju usamljenicima. Rođeni su vođe. U poslovnim i porodičnim odnosima preuzimaju više odgovornosti nego što se od njih očekuje. Iako se retko žale na teret obaveza, to može uticati na pojavu povišenog krvnog pritiska, stresa ili stanja malodušnosti. Da bi ovo nadvladali, potrebno im je veselo okruženje i bezbrižne osobe, odnosno sve što izaziva radost i dobro raspoloženje. Ovaj znak ima probleme povezane sa slezenom, kostima, kolenima i svim zglobovima. Pripadnici ovoga znaka u starijim godinama mogu oboleti od reumatizma ili upale zglobova, iako su obično dugovečni.

Vodolija

Pripadnici ovoga znaka poznati su po svojim brzim promenama raspoloženja. Lako mogu prelaziti iz stanja radosti i razdraganog smeha u ljutnju i grubost. Vodolije su sklone neočekivanim i iznenadnim događanjima i vrlo brzim procesom mišljenja. Ovaj znak poseduje veliki instinkt za humanost i dobročinstvo iz ljubavi prema čovečanstvu, kao i intuitivno razumevanje života. Depresije i živčane smetnje nisu strane pojave kod osoba rođenih u ovom znaku. Zglobovi i listovi su dosta osetljivi kod Vodolija pa je neophodno da se zaštite od proširenih vena i slabe cirkulacije.

Ribe

Ribe imaju osetljiva stopala, ali se pored toga moraju pripaziti upale pluća, prehlade i drugih bolesti disajnih organa. Krasi ih doza misterioznosti i intuitivne snage. Ribe će preuzeti tuđe probleme i opterećenja i lako se uživeti u njih. Zahvaljujući svojoj kreativnosti i mašti, pripadnici ovog znaka su u stanju smisliti najneobičnije bolesti i poverovati da boluju od istih. Međutim, Ribe su u stalnoj potrazi za ravnotežom, harmonijom i mirom. Kada shvate da su njihova mračna razmišljanja uzrok njihove depresije, potrudiće se da što brže nadvladaju to stanje. 

Komentari (0)
Loading