Najavili su APOKALIPSU: Evo kako će se ponašati svaki HOROSKOPSKI ZNAK!

Vesti 25.03.2022 19:25 0

Svi smo pogledali poneki film katastrofe - koji prikazuje kraj sveta

Najavili su APOKALIPSU: Evo kako će se ponašati svaki HOROSKOPSKI ZNAK!

pixabay

Astrolozi su sad podelili svoja viđenja o tome kako bi se svaki znak pripremao za taj nemili događaj. 

Element Zemlje: Bik, Devica, Jarac

Zemljani znakovi se ponašaju dosta različito u kriznim situacijama, uprkos tome što pripadaju istom elementu. Bik, Devica i Jarac mogu dugo i samouvereno da se drže u uslovima apokalipse, prema mišljenju astrologa. Bik će, pri prvim naznakama kraja trčati u prodavnicu gde će se nabaviti velike zalihe hrane - on će uzeti sve što vam padne na pamet, uključujući i zaštitnu opremu. Imaju poriv da se zaključaju kod kuće kako bi zaštititi imovinu od vandala. Devica će prva vikati: "Rekla sam ti!" ili: "Upozoravali su nas, ali nismo slušali!'. Jarac će i dalje raditi - alarm će mu zvoniti u 7 sati ujutro, obući će se, pripremiti doručak i otići na posao, a kada stigne  tamo nikoga neće biti, zatim će se vratiti kući i čekati dok se situacija ne smiri. 

Element Vazduha: Blizanci, Vaga, Vodolija

Vazdušni znakovi definitivno se neće zaključati kod kuće. Oni će organizovati ludu zabavu. Što se tiče pripreme za predstojeću katastrofu - pokazuju apsolutnu ravnodušnost. Blizanci će se upoznavati sa svima redom - možda će tako pronaći ljubav, pobeći u planine ili u šumu, otići na neko lepo romantično mesto - oni će uživati u svakom trenutku do samog kraja. Vaga želi da izgleda neodoljivo do kraja pa će prvo otrčati u šoping kako bi nabacila novu garderobu. A onda će fotografisati selfieje i snimati videozapise koje će objavljivati na društvenim mrežama. Vodolije će biti okupirane smišljanjem kako da poprave situaciju koja je pred njima. I, na kraju će zaista pronaći način kako da spasu ovaj nesavršeni svet i to na najnepredvidljiviji način.

Element Vode: Rak, Škorpija, Ribe

Vodeni znakovi mentalno svaki dan proživljavaju jedan vid apokalipse pa su na to i naviknuti. Ali ako možemo da zamislimo stvarnu situaciju - onda bi oni itekako mogli da iznenade mnoge. Rakovi bi definitivno prvi počeli da paniče, jer je za njih to normalno ponašanje. Njihovi najmiliji najviše bi pritom trpeli, jer znaju da je najgora kazna sam Rak, koji ne zna šta i kada treba da čini. Škorpiji bio trening bio najugodniji u tom trenutku. Oni su oni tipovi ljudi koji su sigurni da će za sve grehe i nepoštovanje njihovi neprijatelji biti kažnjeni - Škorpije će zato nabaviti kokice za apokalipsu. Ribe će zaključiti da su one glavni razlog zbog kojih dolazi kraj sveta i moliće za oproštaj. Zatim će pokušati da shvate zašto se to dogodilo. Pred kraj sveta možete pronaći Ribe u trenutku duboke introspekcije.

Element Vatre: Ovan, Lav, Strelac

Vatreni znakovi u stresnim situacijama pronalaze razne načine očuvanja energije. Oni misle samo na sebe i na svoje najdraže pa bi teoretski kraj sveta za njih bila izvrsna prilika da pokažu i dokažu svoju ljubav. Ovnovi bi tako primera radi pred zombi apokalipsu odmah otrčali u prodavnicu po opremu - po hladni čelik i vatreno oružje. S obzirom na posebnost njihovog razmišljanja, najverojatnije bi preživeli. Lavovi bi pre kraja sveta želeli da prirede zabavu - na kojoj će oni biti glavne zvezde.Nakon zabave, trudili bi se da održe sve pod kontrolom, jer kad sve okolo nije po njihovom oni su pod stresom. Stelci bi se u ključnim situacijama ponašali kao branitelji i mirovni posrednici, održavali bi potreban red i brinuli se o tuđim potrebama, ili bi u ekstremnim situacijama pokušali da pobegnu negde u šumu kako bi uživali u jedinstvu s prirodom.

Komentari (0)
Loading