BOJE donose sreću svakom horoskopskom znaku: Evo šta GOVORE o vama, iskoristite svoj PUN POTENCIJAL

M. G. Vesti 26.03.2022 19:14 0

Koja boja najviše odgovara vašem znaku Zodijaka?

BOJE donose sreću svakom horoskopskom znaku: Evo šta GOVORE o vama, iskoristite svoj PUN POTENCIJAL

unsplash.com

Svi mi imamo svoje omiljene boje, a osim što nam stvari u određenoj boji izgledaju privlačnije, boje takođe pomažu u poboljšanju energije planeta. Naravno, znate svoj horoskopski znak, ali ako zaista želite da se oslonite na svoj energetski potencijal, trebalo bi da unesete astrološku boju moći u svoj život.

Svaka nijansa sadrži određenu energetsku frekvenciju i može da poboljša naše raspoloženje. Ukrašavajući svoj dom ili birajući odeću u boji koja najviše odgovara vašem znaku možete poboljšati najbolje osobine vašeg znaka i živeti svoj najbolji i najusklađeniji kosmički život.

Ovan

Vatreni znak u svakom smislu - oličenje energije i impulsivnosti! Definitivno će vam pristajati jarke boje koje će privući pažnju poput crvene, crne i khaki. Crvena privlači sreću i prosperitet i pomaže da postanete lideri. Ako osećate da ste umorni od moćne energije crvene boje i čini vas previše agresivnim, onda je bolje da izaberete crnu, jer Ovnovi crnu doživljavaju kao zaštitu od spoljašnjeg sveta. Ako je Ovan izašao u khaki boji, onda znajte da se sprema za „rat“.

Bik

Bikovi cene udobnost i vole da uživaju u životu, pa je za njih najbolje da biraju pastelne i bež, kao i mirne nijanse crvene, žute i braon boje. Ove boje se mogu koristiti u odeći, aksesoarima i kućnoj dekoraciji. Njihova energija se prilagođava uzemljenosti i hedonizmu.

Pored toga, žuta boja blagotvorno deluje na Bika i ne dozvoljava im da potpuno podlegnu lenjosti. Braon budi u Biku želju da se brine o bašti, prošeta šumom i okruži se prirodom.

Blizanci

Svetle, čiste boje bez dodatnih nijansi: žuta, zelena i bela. Blizancima je važna komunikacija, dijalog sa društvom, drugim ljudima, važno im je da emituju informacije bez "smetnji", stoga čistoća boja igra veliku ulogu. Koristeći svoje „boje moći“, oni kao da poručuju svetu: „Pogledajte kakvu inteligenciju imamo, može nam se verovati“.

Zelena je veoma dobra u pomaganju Blizancima da se koncentrišu, jer uvek imaju mnogo hitnih stvari koje treba da urade u isto vreme.

Rak

Rakovi nose energiju Meseca, osetljivi su i znaju da osvoje ljude, pa im se preporučuju boje: siva/srebrna, plava i akvamarin.

Siva i srebrna boja doprinose razvoju intuicije kod Rakova. Ove boje takođe daju Rakovima emocionalnu stabilnost, što je korisno za njihovo zdravlje.

Nijanse plave ne dozvoljavaju Rakovima da zarone u svoju „ljusku“. Naprotiv, okružujući se plavom i njihovim nijansama, Rakovi postaju prijatni i brižni.

Lav

Predstavnici ovog veličanstvenog znaka treba da obrate posebnu pažnju na boje Sunca: zlatnu, žutu i ​​narandžastu, koje daju energiju, život i radost.

Zlato će biti favorit Lavova. Ovo je boja koja naglašava njihovu ekskluzivnost i velikodušnost. Boja pravih kraljeva i kraljica.

Žuta, kao alternativa zlatnoj, koristiće se za privlačenje pažnje drugih, jer je Lavovima važno da budu voljeni i prepoznati po svojoj superiornosti i originalnosti među ostalim znacima Zodijaka. Narandžasta će spasiti Lava od bluza i nesigurnosti.

Devica

Najracionalniji od svih znakova zodijaka takođe odgovorno pristupa izboru boje. Sve nijanse zelene i žute odražavaju inteligenciju Devica, njihovu želju za redom i jasnoćom.

Device se doživljavaju kao neverovatno odgovorni zaposleni koji će svaki zadatak obaviti na vreme, pa često biraju tamne nijanse braon ili plave da bi ispunile očekivanja. Ali iznutra, Device su suptilnije prirode, i kako se ne bi lišile mobilne energije, trebalo bi da bliže pogledaju svetle nijanse.

Vaga

Bela, roze i plava su boje koje pomažu Vagama da ostanu uravnotežene i naglašavaju sofisticiranost njihove prirode. Elegantne nijanse pokazuju spremnost Vage na partnerstvo i daju poverenje u njihove odluke.

Plava boja će vam pomoći da povratite izgubljenu snagu, uspostavite ravnotežu i donesete ispravne odluke. Ukoliko želite da naglasite svoju ženstvenost i privlačnost odaberite belu i ružičastu.

Škorpija

Bordo, crvena i crno/siva predstavljaju tajnu moć Škorpije i njihovu želju za intrigama. Bordo i crvena za Škorpiju su energija ponovnog rođenja, transformacije, skrivenih motiva. Crna i siva bude intuiciju Škorpije, a oni se ne plaše da je prate. Crna ne nosi nešto negativno i zastrašujuće, naprotiv, Škorpija vidi osveženje u ovoj boji.

Strelac

Strelčevima najviše odgovaraju različite nijanse plave, ljubičaste i tirkizne. Svetle, bogate nijanse ovih boja bude u Strelcu interesovanje za duhovni život, za proučavanje drugih zemalja i kultura. Nijanse plave boje podižu samopouzdanje i teraju Strelca da ispunjava svoje grandiozne planove. Ljubičasta doprinosi širenju intelektualnih interesovanja i često motiviše Strelca da menja mesta i seli se.

Jarac

Konzervativnost Jarčeva odmah vidimo kroz plemenite i duboke tonove sive, crne i plave. Ako ste Jarac i vaš san je da izgradite karijeru, onda možete bezbedno da napravite izbor u korist ovih boja.

Siva i crna doprinose disciplini kod Jarčeva, bez kojih im je teško nešto postići.

Vodolija

Da bi Vodolija pokazala svoju moć može smelo da koristi svetle, blistave neonske nijanse u životu, kao i tirkiznu, plavu i ljubičastu. Neonske nijanse su dobre za kreativno izražavanje, dok će im plava pomoći da održe jasnoću misli i mirno raspoloženje.

Ribe

Plava, bela i nijanse ljubičaste podstiču Ribe da budu kreativne i stvaraju svetove koje čovečanstvo nikada ranije nije videlo. Plava i ljubičasta ih spasavaju od lošeg raspoloženja i uranjanja u melanholiju. Bela boja donosi Ribama energiju obnove, čistoće, koja im pomaže da se otarase strahova i anksioznosti.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading