Dnevni horoskop za SREDU, 8. septembar: Dok Vodolije DOMINIRAJU, Lavovi određuju prioritete ali i dalje LJUBOMORIŠU

Naj žena Vesti 08.09.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za SREDU, 8. septembar: Dok Vodolije DOMINIRAJU, Lavovi određuju prioritete ali i dalje LJUBOMORIŠU

unsplash.com

Ovan 

Posao i karijera su danas veoma izraženi. Budite mudri kada su u pitanju odnosi sa javnošću. Ljubav je stabilna. Partner vam je velika podrška. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas se posvetiti sebi i svojim obavezama. Do kraja dana lepe vesti iz inostranstva u vezi posla..Ljubav je u pitanju, partner je ljut. Problemi sa kičmom. 

Blizanci

Ovo je dan idealan za ljubav. Posvetite se sebi i svojim potrebama. Posao ide u drugi plan. Obratite pažnju na ishranu. 

Rak 

Danas je dan za odmor ali imate mnogo toga da uradite sa poslovnim saradnicima. Organizacija je najpotrebnija. Zdravlje je nestabilno, problem imunitet.

Lav 

Na vama je da danas odredite prioritete, posao ne sme da trpi. Ljubav je u pitanju jer ste bili previše ljubomorni unazad neko vreme. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Vaša ambicija je danas na dnevnom redu, pa ćete se posvetiti stvarima vezane za karijeru. U drugom delu dana pozitivne vesti od osobe u znaku Lava. Problemi sa zubima. 

Vaga 

Danas se osećate veoma lepo zbog informacija u vezi posla i mogućnosti napretka. Budite do kraja dostojanstveni i u odnosu sa partnerom budite svoji,  ne dozvolite da iko utiče na vas. To je ipak vaš život. 

Škorpija 

Ceo dan je ispunjen vašom pozitivnom energijom  zbog dešavanja na planu posla. Imaćete dobru podršku od strane porodica i partnera. Novac stiže iz inostranstva. Zdravlje je stabilno. 

Strelac 

Danas vas sustižu problemi iz prošlosti posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Budite dovoljno mudri i sačekajte vreme za prave odluke. Pijte dosta tečnosti. 

Jarac

Vaša snaga je u vašoj empatiji. Potrudite se da budete dovoljno posvećeni svemu što od vas zahteva emociju. Do kraja dana lepe vesti iz kruga porodice. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 

Vaša potreba da dominirate biće veoma izražena. Posebno u vezi sa partnerom i to će ga jako nervirati. Čuvajte se drugih i njihovih osuda. Bitno je da vi znate istinu. 

Ribe 

Ljubavna priča je veoma nestabilna i to vas čini nesrecnim. Potražite ljubav u odnosima sa porodicom i prijateljima. Nije sve tako crno. Pojačajte imunitet. 

Komentari (0)
Loading