Sutra počinje vreme FATALNIH SUSRETA: Venera konjukcija Saturn u Vodoliji duboko utiče na VEZE, ali i na druge aspekte života

Vesti 27.03.2022 20:00 0

Snažna veza za ljubavlju i naklonošću kreće od 28. marta i to se dešava samo jednom u godini

Sutra počinje vreme FATALNIH SUSRETA: Venera konjukcija Saturn u Vodoliji duboko utiče na VEZE, ali i na druge aspekte života

Shutterstock

 

Ova konjukcija se dešava jednom u godinu dana i zato je važno proučiti njenu suštinu. Venera govori o onome što volimo i na koji način vrednujemo sebe, a sa tim predstavlja onu granicu koju postavimo sami sebi podsvesno.

28. marta 2022. godine kreće novi ciklus od 12 meseci koji govori o uticaj ove konjukcije. U ovom periodu svi ćemo spoznati sopstvene granice posebno kada je u pitanju ljubav prema sebi i ljubav prema drugima. Saturn nas uči kako da postavimo sopstvene granice ali da ne zaboravimo sebe i svoje potrebe. Ovde se prepliće prošlost, sadašnjost i budućnost. 


Ovo će posebno osetiti fiksni znaci kao što su Bikovi, Lavovi, Vodolije i Škorpije. Za Bikove ovo je posebno stresan period jer moraju da se suoče da stvarima iz prošlosti od kojih beže već godinu dana. Kada su u pitanju Lavovi,  njihovo suočavanje je veoma intenzivno i dramatično pa bi dobro bilo da se suoče sa sobom i svojim odlukama u narednih mesec dana. Kada pričamo o Škorpijama, njihova energija se najviše troši na sukobe unutar sebe ali na sukobe sa drugim ljudima. A kada su u pitanju Vodolije, oni moraju spoznati sebe iznutra posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. 


Najvažnije je prepoznati spoznati svoje granice jer je Saturn tu da nas upozori i nauči. Nijedna lekcija u vezi ljubavi nije laka posebno kada je karmičkog karaktera. Sve što pokušamo, sve je do nas. Svaku granicu koju postavimo, do nas je. 
 

Komentari (0)
Loading