Zavirite u svoju sudbinu: Ako vam je LINIJA ŽIVOTA na dlanu prekinuta ili kratka, pomislićete da ćete da živit KRAĆE, a da li je to tako?

Lana Vidović Vesti 10.08.2022 08:55 0

Šta znači kada je linija života na dlanu šake isprekidana ili kratka - stručnjak razbija mitove

Zavirite u svoju sudbinu: Ako vam je LINIJA ŽIVOTA na dlanu prekinuta ili kratka, pomislićete da ćete da živit KRAĆE, a da li je to tako?

unsplash.com

Na dlanu imamo razne linije preko kojih se tumači život, budućnost, životni put. Međutim, dešava se da linija života bude isprekidana. Mnoge je to asociralo na nešto negativno, ali stručanjaci su otkrili da je ovo mit.

Linija života se na dlanu leve šake proteže od zgloba na levo, a na desnoj od zgloba na desno. Postoji mit prema kojem se veruje da će osobe sa krtatkom linijom života brže napustiti ovaj svet, a neki čak veruju da ukazuje na izuzetno rizične situacije u životu. Međutim, zančenje je potpuno suprotno.

Ako imate kratku ili isprekidanu liniju života, to znači da će osoba najverovatnije menjati mesto stanovanja, a najverovatnije će to biti selidba u inostranstvo. Preseljenje u drugi grad, a naročito u drugu zemlju, predstavlja veliku promenu u životu svakog čoveka. Podrazumeva da promenite svoj posao, krug prijatelja, život i navike. Zbog toga je ovaj životni potez zapisan i na dlanu, kao važan deo vaše sudbine.

Pored linije života, na dlanu su važne i linija glave koja se najčešće spaja sa linjom života i ukazuje na inteligenciju i maštovitost osobe, kao i na način na koji posmatra svet. Takođe, podjednako je značajna i linija srca koja se nalazi na vrhu dlana i ukazuje na vaša osećanja, odnosno ako je duga i lepo oblikovana, to znači da osoba ima jasne emocije koje razume i da je saosećajna.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading