Dnevni horoskop za SREDU, 30. MART: Rakovi, pazite se SUKOBA, Bikovi, danas vam stižu ODLIČNE vesti

Nena Janković Vesti 30.03.2022 08:00 0

Šta nam zvezde danas poručuju?

Dnevni horoskop za SREDU, 30. MART: Rakovi, pazite se SUKOBA, Bikovi, danas vam stižu ODLIČNE vesti

Shutterstock

Ovan

Vaša potreba da dominirate nad partnerom je danas veoma naglašena. Zdravlje je najbitnije da mu se danas posvetite jer su mogući problemi sa kičmom. Ovo su problemi od pre par meseci. 

Bik 

Pokušajte da budete što profesionalniji tokom današnjih sastanaka. Novac vam stiže iz inostranstva. Do kraja dana povoljne vesti iz kruga prijatelja. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

Ljubavna situacija je dobro postavljena što vam donosi stabilnost i sigurnost. Finansije vam se sredjuju. Sve vam zavisi od onoga što odluči osoba u znaku Ovna. Zdravstveno se osećate veoma dobro. 

Rak 

Tokom dana imaćete nekoliko sukoba koje ne možete da izbegnete. Posebno sa partnerom jer će imati potrebu da vam nešto dokazuje. Finansijski ste stabilni i to vam donosi stabilnost. 

Lav 

Na vama je da ovog dana rešite nekoliko stvari u krugu porodice. Tokom večeri stižu vam dobre vesti iz inostranstva u vezi posla koji tek treba da započnete sa osobom u znaku Ovna. Problemi sa kičmom. 

Devica 

Ovog dana je velika potražnja za vašim poslovnim savetima. Bićete veoma umorni od svega toga i od posla koji vec radite. Probajte da se distancirati od negativnih ljudi. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Tokom ovog perioda svi će biti veoma nervozni i napeti. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim potrebama. Najvažnije je sačuvati svoj mir i svoje emocije. To sve utiče i na vaše zdravlje. 

Škorpije 

Danas je vazno biti veoma dobro i pozitivno razmišljati. Od toga vam sve zavisi. Poslovna situacija je delikatna zato povedite računa o tome kako pričate sa ljudima oko sebe. Osoba u znaku Ovna je danas veoma nervozna zbog vas. 

Strelac 

Jupiter u vašem horoskopu pokrece polje komunikacije i trazi od vas da budete stabilni i postojani u poslu u narednih nekoliko dana. Ljubavni život je veoma nestabilan zbog nerazumijevanja sa partnerom. Problemi sa kičmom. 

Jarac

Vaša potreba da budete tihi i povučeni danas vas moze mnogo koštati. Pokušajte da budete što vise u dosluhu sa sobom i sa svojim potrebama i željama. Najbitnije je da budete vi u pravu. 

Vodolija 

Tokom dana imaćete nekoliko prilika da se dokazete u smislu poslovnog projekta. Ljubav je velika zavrzlama i to vas muči vec nekoliko dana. Budite spremni na razgovor i kompromis. Problemi sa glavoboljom. 

Ribe 

Vaša mašta vas moze koštati u vezi posla i vaše potrebe da budete u pravu. Porodica vam je velika podrška u vezi novog poslovnog projekta. Potrebna vam je velika podrška od strane partnera. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading