Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 31. MART: Vodolijama sledi opasan SUKOB, Blizancima lepa vest iz INOSTRANSTVA

Vesti 31.03.2022 08:00 0

Za današnji dan, zvezde nam ovo poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 31. MART: Vodolijama sledi opasan SUKOB, Blizancima lepa vest iz INOSTRANSTVA

Shutterstock

Ovan 
Na vama je da budete mudri posebno kada su u pitanju poslovni odnosi. Osoba u znaku Jarca je veoma uporna da vam unese zabunu u vezi neke bitne poslovne odluke. Zdravlje je stabilno. 


Bik 
Tokom dana pretežno ćete biti zadovoljni sa svim svojim emocijama. Ljubavna situacija je veoma bitna i to vas čini jako srećnim. Do kraja dana očekujte dobre rezultate u vezi posla. 


Blizanci
Ovo je idealan period da se pokrenu neke stvari iz inostranstva. Novac vam može stići sa dve strane. Budite spremni na kompromis sa partnerom. 


Rak 
Do kraja ove nedelje jako je važno da budete odgovorni za sebe. Mogući su manji problemi sa bratom/ sestrom u vezi porodičnih odnosa. Zdravlje je odlično.


Lav 
Budite spremni na kompromis sa partnerom kada je u pitanju vaš posao. Naviknite sebe na bolje jer to zaslužujete. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 


Devica 
Ovo je idealan period da se okrenete sebi i svojim emocijama. Poradite na tome i videcete koliko ste jaki i uticajni. Zdravlje prekontrolišite. Nesanica. 


Vaga 
Tokom dana očekujte dobre rezultate u vezi posla koji ste obavili pre mesec dana. Osoba u znaku Jarca je veoma specifična u vezi budućeg posla koji ste dobili. Ljubav vam daje krila. 


Škorpija 
Vaša tvrdoglavost i upornost se isplati u vezi posla, posebno u vezi saradnje sa osobom u znaku Ovna. Novac stiže sa dve strane. Zdravstveno stanje je stabilno. 


Strelac 
Vi ste danas pokrenuli nove aktivnosti u vezi budućeg posla. Imate puno energije i to je jako važno za vaše zdravlje. Partner vam je podrška. Samo budite svesni svoje emocije. 


Jarac 
Danas ste veoma posvećeni poslu i to je najvažnije. Budite spremni i koncentrisani na komunikaciju sa ljudima s poslovne strane.  Muči vas spavanje. 


Vodolija 
Do kraja ove nedelje budite spremni na kompromis sa partnerom kada god je to moguće. Moguć je sukob sa osobom u znaku Device. Čuvajte se prehlade. 


Ribe 
Tokom narednih nekoliko dana očekujte dobre informacije u vezi budućeg posla. Vodite računa o ishrani jer su mogući problemi sa stomakom. 
 
Komentari (0)
Loading