Šta znači kada nađete KOVANICU od 1, 2, 5 ili 10 dinara: Nije u pitanju samo SREĆA, već postoji DUBLJE značenje

M. G. Vesti 31.03.2022 09:05 0

Kada pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao koja vam je prošla kroz glavu - ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija

novac

Shutterstock

Ukoliko ste pronašli novac na ulici, verovatno ste se nasmešili, pomislili da imate sreće i stavili ga u džep i zaboravili na to. Zapravo, taj trenutak nije samo sreća, već ima mnogo dublje značenje.

Kada pronađete novac, probajte da zapamtite prvu misao koja vam je prošla kroz glavu - ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija.

Od toga zavisi i broj koji se nalazi na kovanici; neki ukazuju na to da treba da ostanete pozitivni, neki da usporite, a neki da bi trebalo da poradite na strpljenju.

Metalni novčić od jednog dinara

Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira nove ideje, postignuća, napredak i uspeh. Poručuje vam da treba da ostanete pozitivni i da stiže vaše vreme.

Metalni novčić od dva dinara

Ovaj broj nosi poruku o nezavisnosti i okruženju. Ukazuje vam na to da morate naučiti da se prilagodite, da uvidite važnost odnosa sa drugima jer, iako je nezavisnost važna i dobra, postoje neke granice - ne možete uvek u svemu biti sami, ponekad je potrebno da sarađujete sa drugima.

Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja - trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Metalni novčić od pet dinara

Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost da postignete sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vreme je za rast, širenje, promene i pustolovine. Kovanica od pet dinara, novčanica od 50 i 500 poručuju vam da morate iskoristiti svoje talente.

Metalni novčić od 10 dinara

Broj 10 vam poručuje da verujete svojoj intuiciji i da uradite ono što ste naumili i odlučili. Oslobodite se straha, jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promena.

Metalni novčič od 20 dinara

Broj 20 vam poručuje da se posvetite partnerstvu, harmoniji i komunikaciji. Ova kovanica simbolizuje jedinstvo mraka i tame.

Naglašava da predstoji period pojačane osetljivosti i strasti. Broj sadrži i nulu koja pojačava vibraciju broja dva i smatra se brojem snage, intucije i visokih ideala.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading