Sutra počinje MLAD MESEC u Ovnu, vreme je za NOVO POGLAVLJE: Velike turbulencije će NAJVIŠE osetiti OVI znakovi

Nena Janković Vesti 31.03.2022 11:30 0

Mlad Mesec 1. aprila u znaku Ovna donosi jedan novi ciklus koji je veoma zanimljiv jer nam daje jako lepe mogućnosti na svim životnim poljima.

noć

Shutterstock

Mlad Mesec je pokretačka energija koju osećamo kao nalet novih ideja, potrebe da se okrenemo nekim novim ljudima, da donesemo nove poslovne i emotivne odluke. Najvažnije je znati da prošlost mora ostati prošlost i biti prisutan u sadašnjem trenutku. 

Ovu energiju najbolje osećaju osobe rođene u znaku Ovna i za njih je ovo novi životni ciklus kada donose nove odluke posebno na planu posla i novca. Važno je biti sebi najbolji i dosledan sebi i svojim željama i potrebama. Kod njih dolazi do izražaja njihova energija koja je zarazna.

Što se tiče Bikova, njima se aktivira 12 polje koje je zaduženo za našu unutrašnju snagu. Kod njih ovaj mlad Mesec pokreće jako bitne duboke emocije i na taj način Bikovi postaju hrabriji i odlučniji, biće u stanju da donesu važne odluke do kraja meseca.

Kada su u pitanju Blizanci, ovaj mlad Mesec u znaku Ovna pokreće potrebu za komunikacijom koja mora biti jasna i veoma precizna. Njihova energija je u porastu i ovo je jako dobar period da pokrenu nove stvari po pitanju emotivnih odnosa. 

Rakovi se osećaju veoma uznemireno zato što mlad Mesec u znaku Ovna pravi kvadrat na njihovo Sunce. Za njih je najvažnije da se okrenu sebi i budu u skladu sa sobom i sa svojim emocijama. Sve što treba da započnu ili pokrenu, najbolje je ostaviti za period posle 20 aprila. Izbegavati sukobe unutar porodice posebno kada se u pitanju mlađi članovi porodice. 

Sutra počinje MLAD MESEC u Ovnu, vreme je za NOVO POGLAVLJE: Velike turbulencije će NAJVIŠE osetiti OVI znakovi

Shutterstock

 

Ova energija mladog Meseca veoma prija Lavovima posebno kada su u pitanju odnosi na poslu i komunikacija sa prijateljima. Savet je da vode računa kada su u pitanju ljubavni odnosi jer neke reči mogu da povrede suprotnu stranu. Lav može u svojoj dobroj nameri da napravi nesmotrenu grešku. 

Device će biti podstaknute novim događajima na planu posla i samim tim biće posvećeni poslovnim obavezama. Ovaj mlad Mesec za njih može biti veoma značajan jer će im dati jako dobar uvid kada su u pitanju njihovi članovi u vezi poslovne saradnje za naredni period. 

Što se tiče sedmog znaka po redu, Vage će biti pomalo nestabilne, ali na kraju će uspeti da savladaju emocije koje pokreće ovaj mlad Mesec u znaku Ovna. Bitno je sačuvati svoje dostojanstvo i ne dozvoliti da drugi utiču na njihovo mišljenje. 

Kada je u pitanju znak Škorpije, dobro je da se pomire sa sobom i svojim potrebama i željama jer na taj način mogu da postignu dobar balans u svom svakodnevnom životu. Odustati od potencijalnih rasprava sa partnerom i najbližima.

Sutra počinje MLAD MESEC u Ovnu, vreme je za NOVO POGLAVLJE: Velike turbulencije će NAJVIŠE osetiti OVI znakovi

Pixbay

 

Kada su u pitanju Strelčevi, oni mogu započeti mnogo toga dobrog i pozitivnog na planu ljubavi i ljubavnih odnosa. Ne preporučuje se da obnavljaju neke veze i kontakte iz prošlosti posebno ako su u pitanju osobe iz inostranstva. 

Jarčevima je ovo veoma naporan period da bi mogli bilo šta da započnu jer mlad Mesec u znaku Ovna ne može da ih pokrene na pravi način. Mnogo će biti osetljivi na kritike i sve što ima veze sa autoritetima. Do kraja meseca bitno je sačuvati svoj mir. 

Vodolije će biti pod velikim uticajem Saturn u znaku Vodolija i ovaj period za njih donosi neke bitne karmičke lekcije. Mlad Mesec u znaku Ovna može samo poboljšati uvid u sve ono što dolazi preko partnerskog odnosa.

Za Ribe je ovo veoma stresan period zbog uticaja ovog Meseca na njihovo samopouzdanje. Mnoge će Ribe drugačije sagledati sebe i svoj život kroz prizmu partnerskog uticaja. Najbolje je ostati svoj.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading