Imate osećaj da niste prvi put na zemlji? Evo koliko vam je stara DUŠA po horoskopu!

Vesti 01.04.2022 13:25 0

Postoje teorije da su neke duše Zodijaka jako stare, inkarnirane još odavno, s početkom ljudskog postojanja

Imate osećaj da niste prvi put na zemlji? Evo koliko vam je stara DUŠA po horoskopu!

Pexels

Bik

Duša Bika je nešto starija i zrelija. Bikovi su proživeli i stekli razna iskustva tokom postojanja. Međutim, još imaju mnogo toga da nauče.

Lav

Ovaj horoskopski znak ima drevnu i živahnu dušu. Lav je često mudar poput nekog starca, živio je mnogo života i stoji čvrsto na zemlji.

Ovan

Duša pripadnika ovog znaka je novije dobi. Na svom putu, duša Ovna je stekla mnoga znanja i iskustva, ali još nije ni na polovini puta koja je pred njom, a koje će im pružiti još mnoge lekcije i mudrosti.

Devica

Duša Device je nezrela, ali opet napredna. Njena duša je mešavina svega u isto vreme. Zbog toga je jako teško definisati

Vodolija

Duša Vodolije je poput duše deteta, ona je mlada i nevina. Njena mladost ne ogleda se u nezrelosti i neiskustvu, već u opuštenosti, bezbrižnosti i ispunjenosti lakoćom.

Blizanci

Duša ovog horoskopskog znaka je nešto starije dobi. Ona Blizance čini otpornijima, mudrijima. Često ih tera da isprobavaju nove stvari, novi hobi ili neku novu aktivnost koja će im doneti stimulaciju.

Rak

Rak ima staru dušu, a jasan britak um. Njegova duša uvek je prisutna. Mladi u srcu, poseduju mudrost i jasnoću koje privlače prema njima one koji su u potrazi za životnim savetom.

Strelac

Strelac ima dušu poput tinejdžera. Mlada je, divlja i bezbrižna. Uživajte u njoj dok traje, jer joj kraj stiže pre nego što to mislite.

Jarac

Jarac ima prekrasnu hrabru i staru dušu. Njihova duša prošla je kroz neizrecive situacije i sada joj je potreban mir. Sada je vreme za promatranje i promišljanje.

Riba

Duša Ribe je mlada i razigrana, nova je u životu i u svemu što je čeka u njemu, a to ih tera na pronalazak lepote na najčudnijim mestima i stvarima. Njihova nevinost je veoma osvežavajuća i potrebna u današnjem svetu.

Vaga

Vaga ima dušu koja je iskusna i drevna. To nije loša stvar, ali kroz sve što su iskusili i doživeli u toj starosti, neizbežno su postali iscrpljeni.

Škorpija

Duša Škorpije je na svom vrhuncu. Ona je željna avanture, akcije i uzbuđenja, a istovremeno i umorna od svih prepreka i stvari koje joj se često nađu na putu.

 

Komentari (0)
Loading