Veliki astro KALENDAR za April, stiže još jedan MLAD MESEC: Na ove DATUME obratite pažnju, JAK uticaj će osetiti SVAKI ZNAK, naročito NEGATIVNE

Nena Janković Vesti 01.04.2022 20:00 0

Ovaj mesec je izuzetno interesantan jer se menjaju energije i veoma će uticati na sve nas.

noć

Shutterstock

1. april

Mlad Mesec u znaku Ovna donosi veoma jaku energiju koja može da se pozitivno iskoristi posebno kada su u pitanju vatreni znakovi: Lav, Ovan i Strelac. Ovo je jako dobar period ako odlučite da se pozabavite sobom i svojim unutrašnjim stanjem. Znaci koji bi trebalo da obrate pažnju jesu Rakovi i Jarčevi jer oni mogu biti izuzetno osetljivi u ovom periodu. 

5. april

Venera prelazi u znak Ribe i to je veoma dobra pozicija za sve one odnose koji su postavljeni na zdravim osnovama i gde postoji veliko poštovanje i ljubav u partnerskom odnosu. 

11. april

Merkur prelazi u znak Bika i dolazimo do usporavanja naših misli i način na koji razmišljamo postaje veoma krut, tvrdoglav, ograničen. Ovo je vreme kada je idealno da se opustimo i ne donosimo nikakve odluke preko noći. 

Veliki astro KALENDAR za April, stiže još jedan MLAD MESEC: Na ove DATUME obratite pažnju, JAK uticaj će osetiti SVAKI ZNAK, naročito NEGATIVNE

Unsplash

 

15. april

Planeta Mars prelazi u znak Ribe i donosi potpuno naglašavanje emocija posebno kada se radi o partnerskim odnosima. Kada je u pitanju muški rod za njih je jako važno da budu u skladu sa svojim emocijama i da ne dozvole za ulaze u rasprave i svađe. 

16. april

Pun mesec u znaku Vage donosi nam duboke spoznaje kada je u pitanju ljubav i kada su u pitanju ljubavni odnosi. Ovo je posebno važno za sve one koji su rođeni u znaku Ovna i u znaku Jarca jer može doći do iznenadnih odluka u negativnom kontekstu. 

20. april

Sunce prelazi u znak Bika, Bikovi slave svoj rođendan a ovo je jako značajan period i za one koji imaju podznak u znaku Bika. Kada je Sunce u znaku Bika, tada radimo na sebi u smislu razvijanja hedonizma i prihvatanje sebe i svoje čulnosti. 

Veliki astro KALENDAR za April, stiže još jedan MLAD MESEC: Na ove DATUME obratite pažnju, JAK uticaj će osetiti SVAKI ZNAK, naročito NEGATIVNE

Pexels

 

26. april

Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 28 stepena znaka Bika. Ovo je veoma važan period za sve ljubavne i emotivne odnose jer su mogući karmički dugovi ili povratak problema iz prošlosti. 

29. april

Pluton kreće retrogradno sa 28 stepena Jarca, taj period će trajati 162 dana. U ovom periodu su moguće velike lične transformacije posebno na emotivnom i egzistencijalnom planu. Mnogi od vas će menjati poslovne sredine i biće saterani u ćošak da nauče poslovnu lekciju o svojoj ambicioznosti. 

30. april

Merkur prelazi u znak Blizanaca, to je njegovo sedište što znači da nam dolazi mnogo bolji period kada su u pitanju komuniciranje i način odlučivanja. Bićemo opušteniji i moći ćemo da donesemo prave odluke u svoju korist. 

Istog dana, 30. aprila, imamo još jedan mlad Mesec u aprilu, u znaku Bika. To je veoma značajna energija koja nam daje osećaj stabilnosti i osećaj povezivanja sa sobom i sa svetom oko sebe. Ovo će najviše prijati zemljanim znacima: Bikovima, Devicama i Jarčevima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading