LENORMAND KARTE otkrivaju šta čeka SVAKI znak u APRILU: Veoma su PRECIZNE, pojedini pripadnici Zodijaka moraju da se PRIPAZE!

M. G. Vesti 08.04.2022 17:20 0

Lenormand karte, karte za proricanje prozvane su prema znamenitoj francuskoj proročici Mariji Ani Lenormand (1772.-1843.). Predstavljaju najpopularnije karte za proricanje sudbine nakon tarot karata.

LENORMAND KARTE otkrivaju šta čeka SVAKI znak u APRILU: Veoma su PRECIZNE, pojedini pripadnici Zodijaka moraju da se PRIPAZE!

Shutterstock

Danas se gotovo bez izuzetka koristi manji špil koji se sastoji od 36 karata, koji je nastao početkom 19. veka. Veliki špil je koristila sama Madam Lenormand i taj se sastoji od 54 karte, a stvoren je prema uzoru na tarot karte poznatog francuskog okultiste Eteil (1738.-1791.).

Prve karte nazvane njenim imenom počele su se proizvoditi svega nekoliko godina nakon smrti Madam Lenormand, kada je izdat špil od 54 karte za proricanje uz 5 knjiga koje su se bavile temama astrologije, hiromantije itd, piše Atma.hr.

LENORMAND KARTE otkrivaju šta čeka SVAKI znak u APRILU: Veoma su PRECIZNE, pojedini pripadnici Zodijaka moraju da se PRIPAZE!

Shutterstock

 

OVAN

Većina pripadnika ovog znaka, biće na nekim bitnim životnim prekretnicama, i to ne samo sada ovaj mesec, to bi se moglo nekima i produžiti na do naredna dva i po meseca. Vama koji čekate ili planirate neki poslovni pomak, znajte da se možete nadati dobrim vestima. Nemojte da vas diraju mogući tračevi, a biće ih, tek kada se vaši planovi počnu ostvarivati.

Pojedinim Ovnovima, ide loša energija od majke ili neke starije ženske osobe, koja je moguće nekima i krvno srodstvo. Da ne shvatite krivo, to je samo od preterane brige za vas. Brinuti se trebate radi mogućeg lošeg okruženja, krajem meseca, a to vam nikako ne treba. U vašem životu ne treba svako da dobije šansu da vam bude blizak prijatelj. Oslonite se na vaše psihičke sposobnosti, a jake su, samo slušajte intuiciju.

Ovo proleće vam je jako dobar period, iskoristite ga na najbolji mogući način za sebe. Nervozu smanjite, kako ne biste imali probleme s želudcem.

BIK

Posebno dobar mesec, za žene rođene u znaku Bika. Imaćete osećaj da se sve vrti oko vas, otvaranje nekih novih mogućnosti, širenje kontakata koji će vam dobro doći za kasnije u budućnost. Svima u ovom znaku će biti posebno istančana intuicija ovog meseca, stoga poslušajte taj vaš glas duše i nećete pogrešiti.

U ljubavi je ovo jako dobro vreme za većinu vas. Karmičke veze kod vas koji ste slobodni, tako da ako se zapitate što vas to vuče ka nečemu novom, karma je to. Za vas kojima je veza ili brak bio u krizi, sada imate šanse za novi početak, i iskoristite to kroz razgovor, ali u oči. Vi koji imate neki unutarnji talent, ovo je vreme kada tu možete napraviti dobar pomak napred i da vam ovo jednog dana bude neki izvor prihoda, a ne samo mogući hobi.

Pazite se stresa, kako ne bi vam patio vratni deo kičme.

BLIZANCI

Prethodna dva meseca za većinu vas su bila dosta teška i puna nekih bespotrebnih rasprava, ali sada to možete ostaviti iza sebe. Nastojte raditi na tome da ne menjate ljude, nego da ih prihvatite onakve kakvi jesu. Iznenađenje vam ide kroz neke pozive i vi koji ste imali manje krize u emotivnim odnosima, sada imate priliku da se ovo sredi puno bolje nego što je to bilo ranije.

Poslovno, ovo proleće nekima od vas sledi ili korak napried u poslu, ili neko potpisivanje nekih papira koji će vam popraviti materijalno stanje i posao. Nekima su mogući manji problemi sa zakonom ili institucijama, ali ništa strašno, sve je to rešivo dosta brzo. Neki od vas koji ili planiraju ili očekuju prelazak granice zbog posla, možete se nadati lepim vestima, ali i da se sve realizuje dobro po vas.

Slobodne u ovom znaku očekuje novo poznanstvo, koje neće biti neka prolazna afera već ukoliko pristanete, ovo je nešto za trajno. Samo smanjite svoju nesigurnost.

LENORMAND KARTE otkrivaju šta čeka SVAKI znak u APRILU: Veoma su PRECIZNE, pojedini pripadnici Zodijaka moraju da se PRIPAZE!

pixabay

 

RAK

Trenutno je kod nekih od vas takvo vreme da su same prepreke oko vas i da vam ne ide ništa kako treba. Vuče vas nešto unazad. Ovo je samo loš period koji će proći, dakle strpljenja jer ovo vreme je uskoro pri kraju, a vama se vaš život vraća na ono kako biste želeli, tj. da vodite život kako ste navikli. Bilo što da čekate od papirologije, ide uskoro ka rešavanju i biće pozitivan ishod za vas.

Imate priliku da se, nakon dužeg čekanja na nešto pomaknete s mesta, budete ponosni sami na sebe, ali s razlogom.

Onima koji su na početku veze i gde su romantični trenuci itekako prisutni, moguće je da iz čistog nesporazuma dođe do prekida, ali taj prekid će biti kratkotrajan, iza toga vam ide trajna sreća ako što više dajete vašem emotivnom partneru svoje iskrene emocije i radost.

LAV

Vi kao svaki kralj, imate jako dobre komunikacijske sposobnosti i sada ćete ih podići na vrhunac. Većina Lavova će koristiti malo mudrosti, kako bi eventualno i nekim bliskima osobama pomogla, a sve to uz vašu komunikaciju, koja će ljude doslovno razoružavati. Samo napred.

Vi koji ste u vezi ili braku, nema potrebe da sumnjate u vernost vašeg emotivnog partnera. Čak se možete nadati i jako lepom iznenađenju, koje će vam itekako zagrejati dušu. Emocije će vam biti na vrhuncu, a to je ono što Lavovima hrani dušu.

Glede posla, većina vas može očekivati da dobijete ili neko usmeno, a pozitivno priznanje koje će vam nahraniti ego, ali zasluženo. Iz toga svega, nakon nekog vremena vam sledi i finansijska sreća. Iskoristite ovo proletnje vreme i radite sve što vam duša poželi, neće vam biti žao.

Zdravlje: pazite se manjih proletnjih prehlada.

DEVICA

Dosta promenjiv mesec za većinu rođenih u znaku Device. Stoga, možete očekivati i lepe dane, ali i kraće periode kada ćete imati osećaj da koliko god da idete ka boljem nešto da vas vuče unazad. Strpljenja, to je takav period i proći će.

U kući stabilnost, i sve uz dogovor: probleme ćete rešiti, ali sporo – u konačnici jako lep ishod. Neki od vas koji su u čekanju nečeg što  ima veze s poslom – znajte da vam ide na dobro, i imaćete posla s iskrenom osobom, s nekim ko čvrsto stoji iza svojih reči.

Vi koji ste u vezama, ceo mesec manje trzavice i nepoverenje, ali to sve možete prebroditi. Nekoliko dana ovog meseca neki od vas se mogu osećati duševno loše, ali to je prolazno stanje, samo nemojte sve baš iz okoline previše uzimati srcu.

LENORMAND KARTE otkrivaju šta čeka SVAKI znak u APRILU: Veoma su PRECIZNE, pojedini pripadnici Zodijaka moraju da se PRIPAZE!

Pexels

 

VAGA

Slobodne Vage: nenadani susret s nekom novom osobom, a s kojom ćete osetiti strahovito jaku povezanost već pri prvom susretu. Ovo ima šanse i sve naznake da se pretvori u lepu vezu, naravno ako ćete vi želeti.

Zauzete Vage: mesec bez puno trzavica, čak i kada ćete moguće imati osećaj da ste kao u nekoj magli, nema nikakvih osnova da se te misli zadrže u vama, gledajte vedro. Problemi kako dođu – tako će i proći.

U poslu ćete imati šanse da sebe eksponirate i u pravo vreme na pravom mestu, sam Univerzum će Vam otvarati neke nove kontakte.

Zdravstveno, ovo je vreme bez nekih većih poteškoća, ali i da osetite neke manje poteškoće – nema mesta niti strahu niti panici. Na prirodan način si možete pomoći.

ŠKORPIJA

Drae Škorpije, većina vas bi trebalo da radi na tome da odagna misao što će za neke nebitne stvari reći vama bliski ljudi, jer to sve može ostaviti negativnu energiju u vama i da bez potrebe osećate nervozu. Ukoliko imate takav stav, imate pred sobom vreme da vam život krene ka novom početku. Nećete sve što želite rešiti odmah ovog meseca, ali napravićete dobar prvi korak za na dalje, to svakako hoćete. Neke planove nemojte samo unapred pričati svima, čisto da vam ljudska zavist svesno ili nesvesno ne ugasi sreću, neka se nešto lepo najprije dogodi. Oko vas imate osobe od povjerenja, ali krug prijatelja, neka ostane na tome kako vam je sada, pravi i iskreni.

Slobodnim Škorpijana poznanstvo, ali prvo kroz prijateljstvo, s jednom zaista iskrenom osobom.

Zdravstveno; moguće glavobolje, koje će posebno smetati vama koji ste meteoropate.

STRELAC

Prvih 14 dana ovog meseca, imaćete osećaj da vas nešto koči i ne da vam napred. Sami ste si previše ciljeva i obaveza postavili, tako da sada samo strpljenja. Na taj način ćete doći do stabilnosti, koja vam je potrebna, a koju si duži vremenski period već želite. Vama je u naravi da vam je sigurnost po svim segmentima jako bitna, ali poznato je da za sve treba vremena. Moguće čak i prekvalifikacije ili neke edukacije, ovisno što si ko od vas želi.

Vi koji ste zauzeti, čvrste emocije od strane partnera.

Slobodni; vide se povremeni izlasci na javna mesta, a tu je svakako moguće novo poznanstvo jer vaša harizma neće proći nezapaženo.

LENORMAND KARTE otkrivaju šta čeka SVAKI znak u APRILU: Veoma su PRECIZNE, pojedini pripadnici Zodijaka moraju da se PRIPAZE!

Shutterstock

 

JARAC

U ovom mesecu čuvajte se loše energije, koja vam ide od osoba koje vam zavide, te misle da je Vaš život krasan i bajan. Isto tako, nemojte baš verovati u svačija tuđa obećanja za nešto vama bitno, samo iz razloga da se na kraju tih mogućih obećanja ne osećate iznevereno. Uzdajte se u sebe, to je najsigurnije. Samo tako ćete ostvariti neke bitne planove koje imate.

Pripadnici ovog znaka u braku – odnos je bez bitnih promena, a vama koji ste u dugim vezama – možete se nadati da vam veza ode korak napred.

Ovog meseca bitna je samo vaša pozitivna psiha, kada se nađete u problemu – prebacite to na humor, to će vam pomoći da prebrodite teže dane ovog meseca.

Imunitet vam je slabiji, stoga poradite na tome.

VODOLIJA

Neki od vas koji ste imali manje probleme s šefovima na poslu ili s bilo kojom institucijom, sada se možete nadati da to ide ka pozitivnom ishodu.

Slobodnima će karmički u život ući nova osoba, no dobro otvorite oči – je li to za vas? Radi se o lukavoj osobi, koja samo misli na vlastitu korist. A vi ste veliki emotivac i tako nešto vam ne treba.

Vi koji ili putujete na duže ili preko granice, ovo vam je dosta uspešno. Nemojte očekivati veliki priliv novca, ali vremenom će se i u vašem finansijskom stanju osetiti veliki pomak na bolje. Krajem meseca ćete većinu poteškoća rešiti i uživati u stabilnosti.

RIBE

Pazite s kim dogovarate poslovne kontakte i kome verujete jer će neki od vas biti doslovno na velikom raskršću kome verovati između dve osobe. Jedna osoba je iskrena što se tiče posla, dok je druga jako veliki licemer, pa dobro sve proverite na sve načine, pre nego išta pokrenete. Zarada vam sedi, samo nemojte verovati na prvu. U ovom periodu vam stiže dobra karma i iskoristite to. Planovi vam idu ka ostvarenju, ali nikuda ne žurite.

Slobodne Ribe: Imaćete priliku za novu vezu i to s iskrenom osobom. Samo sebi dajte vremena jer bi vam ta osoba na prvi pogled mogla delovati kao da želi samo avanturu, ali nije tako, to će biti samo jedan način da vas testira, čisto da vidi vaše namere.

Mogući bolovi u leđima.

BONUS VIDEO 

 

 

Komentari (0)
Loading