Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 11. septembar: STRELČEVI pucaju na sve strane zbog STRESA, DEVICE širom otvorite oči, STIŽE vam važna PORUKA!

Nena Janković Vesti 11.09.2021 08:30 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 11. septembar: STRELČEVI pucaju na sve strane zbog STRESA, DEVICE širom otvorite oči, STIŽE vam važna PORUKA!

unsplash.com

Ovan 

Današnji dan iskoristite za kontakte sa ljudima koji vam mogu pomoći što se tiče posla. Ljubavna situacija je stabilna ali imate potrebu da raspravi te nešto sa partnerom. Zdravlje je stabilno.

 
Bik

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca i buduće poslovne saradnje. Osoba u znaku Ovna vas izuzetno nervira, ali potrudite se da izbegnete sukob. Ljubavna situacija je nestabilna. Problemi sa živcima. 

Blizanac

Ne zapostavljajte posao jer možete imati ozbiljne posledice zbog toga. Ove subote potrudite se da organizujete sebe što bolje posebno kada su u pitanju odnosi u porodici. Problemi sa zubima. 

Rak 

Mnogo ste napeti. Moguće su problemi sa krvnim pritiskom.. ako ne morate da idete van kuće jako je dobro da se odmorite. Povoljan glas iz inostranstva u vezi novca..
 

Lav 

Probajte da odložite neke razgovore u krugu porodice u vezi nekih novih odluka. Partnerski odnosi veoma nestabilan jer vi niste raspoloženi za kompromis. Danas je dan da se odmarate. 

Devica

Danas se naspavajte jer ste imali veoma burnu nedelju iza sebe. Probajte da se organizujete da popodne provedete sa dragim ljudima posebno kada su u pitanju članovi porodice. Osoba u znaku Lava vam šalje jako zanimljivu poruku.

Vaga 

Danas ćete sve završiti na vreme čak i brže nego što mislite. Dobro se osećate i vašu energiju širite na svoju okolinu. Danas nije dobar dan da se posvetite drugim ljudima u poslovnom smislu. 

Škorpija

Ne nervirajte se oko novčanih problema jer rešenje stiže već sledećeg dana. Završavajte svoje zadatke što se tiče kuće i kućnih obaveza. Do kraja dana iznenađujuće vesti iz inostranstva. 


Strelac 

Pod jakim ste stresom zbog posla i to utiče na sve odnose u kojima ulazite. Potrudite se da ne opterećujete previše druge oko sebe. Partner može izraziti veliku ljubomoru. 

Jarac 

Budite prijatni prema drugima i na taj način dobijate sve što zamislite posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Ne raspravljajte se što se tiče posla jer na kraju će sve biti onako kako ste vi zamislili. 


Vodolija

Danas bi trebalo da povedete računa o tome šta pričate i kome pričate jer možete imati problemanzbog toga. Izbegavajte da ocenjujete ili osuđujete nekog člana porodice. 

Ribe

Nervozni ste zbog posla, tokom dana posvetite se sebi i svom unutrašnjem miru. Osoba u znaku Lava želi da vam ukaže na neku grešku što se tiče posla. Nećete imati strpljenja u vezi toga. 

Komentari (0)
Loading