Indijski horoskop otkriva koja tri znaka će biti najuspešnija u APRILU: Preuzmite inicijativu i nemojte da se plašite rizika

K.Ć. Vesti 10.04.2022 22:00 0

Indijski horoskop je najstariji sistem astrologije i veruje se da je jedan od najtačnijih na svetu

Indijski horoskop otkriva koja tri znaka će biti najuspešnija u APRILU: Preuzmite inicijativu i nemojte da se plašite rizika

Shutterstock

Indijski horoskop je najstariji sistem astrologije i veruje se da je jedan od najtačnijih na svetu. Ima 12 znakova, koji su po vremenu označavanja vrlo slični zapadnjačkim Zodijacima.

Veliki broj stručnjaka za astrologiju tvrdi da je indijski horoskop tačniji od zapadnog, jer se pomera tačka precesije unazad za 23 stepena, pa se i podznak pomera. Zapadni horoskop ne razmatra tačku precesije i ne uzima se u obzir činjenica da se položaj Zemlje potpuno promenio u odnosu na položaj od pre nekoliko hiljada godina.

Prema indijskom horoskopu za 2022. godinu, za ova tri znaka u aprilu imaće puno sreće, uspeha, dobrih prilika i lepih vesti.

Bik

Za Bika sam početak 2022. donosi veoma povoljne aspekte. Astrolozi preporučuju da maksimalno iskoristite ovu priliku i sve planove za ostatak godine napravite na početku nove, bićete mnogo “mudriji” nego što vam se čini.

Naravno, biće ponekog “štucanja” na putu do uspeha, ali će svi napori koje ste uložili na kraju biti nagrađeni.

Sve u svemu, Bikovi mogu da se nadaju veoma uspešnoj godini, pogotovu u ovom mesecu, a astrolozi im daju i jedan bonus savet – preuzmite inicijativu i nemojte da se plašite rizika.

Blizanci

Blizanci će imati jedinstvenu godinu u svakom pogledu. Njima će se bukvalno u 2022. nizati uspeh za uspehom, a za svaki će biti lično oni zaslužni, ništa im neće “pasti s neba”.

Sve planovi koje su napravili u prošlosti, sprovešće u delo, a sve to će rezultirati neviđenim uspehom, a najvidljiviji rezultati dolaze u mesecu aprilu.

Na polju ljubavi je moguće i da ozvaniče odnos sa partnerom, ovi uspesi će ih podstaći da se odvaže i na taj korak.

Vaga

U 2022. godini zvezde blagonaklono gledaju na one koji se ne libe da predstave nove ideje i zalažu se za njih. U aprilu budite maštovitiji. 

Astrolozi poručuju – ne plašite se rizika i isprobavanja novih stvari.

Ovaj pristup će vam pomoći da greške smanjite na minimum, a iskustvo koje ćete steći tokom ovog procesa, biće neprocenjivo u budućnosti.

Komentari (0)
Loading