Danas je KONJUKCIJA JUPITERA I NEPTUNA u Ribama: Ovo je jedan od NAJSREĆNIJIH SPOJEVA, vreme da se REŠITE prošlosti, velike promene očekuju SVAKI ZNAK

M. G. Vesti 12.04.2022 08:36 0

Danas, 12. aprila počinje konjunkciju Jupitera i Neptuna, retka astrološka pojava koja se dešava svake 13. godine, dok će se ove dve planete u Ribama sresti tek za 150 godina.

Danas je KONJUKCIJA JUPITERA I NEPTUNA u Ribama: Ovo je jedan od NAJSREĆNIJIH SPOJEVA, vreme da se REŠITE prošlosti, velike promene očekuju SVAKI ZNAK

Unsplash

Ovo je veoma retka pojava u astrološkom smislu i zadnji put se desila 17. marta 1856 godine. Neptun i  Jupiter u znaku Ribe desice se 12. aprila 2022. godine, što znači da će energije ovih planeta da se spoje i naprave totalno veliki preokret u načinu kreiranja stvarnosti i odnos prema veri, životnoj filozofiji, povezivanju sebe i svoje unutrašnje Istine. 

Neptun je simbol duhovnosti i kao spoljna planeta govori o uticajima koja osećamo spolja, kroz uticaj drugih ljudi. Jupiter je planeta koja nam govori o osećaju "nagrade" koji dobijamo kroz veru i duhovnost, spoj ovih planeta govori pojačanom duhovnom povezivanju sa sopstvenom istinom. 

Slobodno možemo reći da je ovo najznačajniji planetarni aspekt za 2022. godinu što znači da uticaj ovog aspekta osećamo tokom cele godine. 

devojke

Unsplash

 

Ako posmatramo šta se dešavalo na globalnom nivou kada se desila konjukcija Neptuna i Jupitera u znaku Ribe 1856. godine, tada je bilo puno dezinformacija. Ono što je važno u ovom trenutku jeste velika Istina koju možemo otkriti samo ako smo povezani sa sobom, sa Tvorcem, sa Izvorom Ljubavi. 

Ovo je veoma dobar period za duhovni samorazvoj jer na taj način razumemo ezoterična znanja i informacije. Možemo da spojimo ono što ne može da se spoji na prvi pogled, jako je važno voditi računa o sebi i o onome što nam dolazi kroz meditaciju, molitvu, opuštanje ili rad na sebi. 

Kada su u pitanju Ovnovi, njima se aktivira polje duhovnosti i potrebno je pojačano da veruju u sebe i da rade na sebi. Važno je ne odustajati od planova posebno kada su u pitanju planovi u vezi ljubavi i emocija. 

Što se tiče Bikova, njihova energija je jako pozitivna u ovom periodu i konjukcija Jupitera i Neptuna pokreće njihove planove što se tiče posla. Jako je važno verovati u sebe i u sve ono dobro što dolazi u narednih nekoliko meseci. 

Kada su Blizanci u pitanju, ova konjukcija donosi period preispitivanja njihove posvećenosti svemu onome što ima veze sa verom u sebe i samopouzdanje. U ovom periodu je jako važno da se okrenu sebi i ispunjavanju svojih želja i potreba. 

Danas je KONJUKCIJA JUPITERA I NEPTUNA u Ribama: Ovo je jedan od NAJSREĆNIJIH SPOJEVA, vreme da se REŠITE prošlosti, velike promene očekuju SVAKI ZNAK

Pexels

 

Rakovima je ova konjukcija jako dobar pokretač da srede sebe i svoje emotivne potrebe i odnose. Ovo se posebno odnosi na sve one Rakove koji su započeli novu emotivnu vezu početkom 2022 godine. 

Što se tice vatrenih Lavova, ova konjukcija se vidi kroz uticaj poslovne strane i mogućnost novog posla. Važno je spoznati svoju vrednost i nikako ne pristajati na kompromise u vezi novca i dodatne zarade. 

Device će u ovom periodu da se okrenu sebi i prihvatanju sebe na pravi način. Ovo je idealno vreme da se shvati sopstvena vrednost jer se kroz Jupiter i Neptun tačno preslikava prava vrednost u odnosima sa drugim ljudima. 

Vage su veoma pod dobrim uticajem u vezi ove konjukcija i to se oseća u svim životnim oblastima. Posebno se pozitivni uticaj odnosi i održava na njihove emocije i na njihov odnos sa partnerom i porodicom. 

Danas je KONJUKCIJA JUPITERA I NEPTUNA u Ribama: Ovo je jedan od NAJSREĆNIJIH SPOJEVA, vreme da se REŠITE prošlosti, velike promene očekuju SVAKI ZNAK

Shutterstock

 

Za sve Škorpije je ovo veoma stabilan period jer se konačno poklapaju neke njihove vizije i planovi sa onim što se realno dešava. Ovo je divan period da se započne nešto novo po pitanju ljubavi i emocija. 

Strelčevi će sebi postaviti neka dublja i konkretnija pitanja u vezi emocija i ljubavnih odnosa. Ovo se najviše odnosi na sve ono što nisu razrešili do kraja u partnerskom odnosu.  Važno je ne odustajati od svojih planova. 

Jarčevi su pod jakim utiskom ove konjukcija, a Neptun u Ribama stvara osećaj pripadnosti i povezivanja sa sobom i sa svojom intuicijom. Ono što je jako teško za njih jeste da se odreknu prošlosti i da prihvate sadašnji trenutak. 

Kada su u pitanju Vodolije, njihova snaga je veoma diskutabilna i ne mogu da postignu sve ono što su planirali kada su u pitanju odnosi sa partnerom i sa svojim prijateljima. Mnogo toga im ne ide po planu jer je Uran planeta koja sve to ruši. 

A ova konjukcija je najbitnija za sam znak Ribe zato sto se u tom znaku nalazi ova konjukcija. Ovo je jako važan period u ovoj godini što se tiče Riba i ono što će im se dešavati u narednih mesec dana biće veliki emotivni preokret po pitanju ljubavi i odnosa prema sebi. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading