Čuveni TURSKI astrolog MURAT otkriva: Za ova TRI znaka od maja kreće KATAKLIZMA i pravo MUČENJE

Lana Vidović Vesti 12.04.2022 12:31 0

Tri znaka spadaju u grupu ljudi kojima će biti najteže, navodi turski astrolog Murat Kojun

Čuveni TURSKI astrolog MURAT otkriva: Za ova TRI znaka od maja kreće KATAKLIZMA i pravo MUČENJE

Pixabay

Lav

Za Lavove će maj 2022. godine biti puna iznenađenja. Moraće da budu pažljiviji u odnosima sa ljudima koje vole, kao i da se potrude da sačuvaju brak. Svaki odnos mora da evoluira, što će biti njihov zadatak u maju 2022. godine. Sve što su želeli vezano za karijeru se menja, postaviće nove ciljeve. Nisu isključene ni druge ponude za posao, pa čak ni promena profesije.

Devica

Device će biti u prilici da konačno razmrse složene porodične odnose i okrenu novi list. Ovo nije nešto što žele, i zbog čega će dosta patiti, ali gledano na duže staze će biti dobro za njih. Sledeći mesec će biti period velikih promena za predstavnike ovog znaka koji će morati dosta da se prilagođavaju, a što im nikako neće prijati. Astrolog savetuje da “spuste loptu” i prihvate sve što im maj 2022. donosi. U protivnom će samo pogoršati situaciju.

Škorpija

Škorpije će od maja 2022. godine staviti na test kad je reč o porodici. Ovo se ne odnosi samo na užu familiju i partnera, već i bližu rodbinu. Moguće su promene u braku, sve zavisi od toga da li će biti spremni za kompromis ili će ponovo “udarati glavom o zid”. Maj 2022. će ih naučiti da poboljšaju komunikacu sa drugima kroz brojne izazove ali i probleme na poslu. Trebalo bi da povedu računa o zdravlju.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading