Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 12. septembar: Blizance očekuju RADOSTNE vesti iz kruga porodice, dok Jarčevi danas moraju da donesu VAŽNU odluku

Vesti 12.09.2021 08:30 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 12. septembar: Blizance očekuju RADOSTNE vesti iz kruga porodice, dok Jarčevi danas moraju da donesu VAŽNU odluku

pixabay

Ovan 

Pokušajte danas da odložite sve obaveze i da se upravo posvetite sebi i svojim ličnim zadovoljstvima. Mogući problemi sa zubima i obratite pažnju na ishranu. 

Bik 

Danas je jako dobar dan za izjavljivanje ljubavi ili da pokažete da vam je do nekog stalo. Obratite pažnju na probleme sa probavom i na disajne organe. 

Blizanci

Danas se jako dobro osećate, posebno zbog dobrih vesti u vezi vašeg potomstva ili porodice iz koje potičete. Čuvajte se mogućih sukoba na planu partnerskog odnosa. 

Rak 

Danas delujete veoma neraspoloženo zbog drugih ljudi. Nemojte dozvoliti da drugi utiču na vas posebno kada su u pitanju vaši odnosi na planu posla. Mogući problemi sa kičmom. 

Lav 

Do kraja dana imaćete probleme sa stomakom na nervnoj bazi. Ovo se najviše odnosi na one lavove koji su roditelji jer su mogući problemi sa decom. Koncentrišite se na posao.

Devica 

Potrebne su vam pouzdane informacije koje vam mogu omogućiti poslovnu saradnju. Opterećeni ste nekim odnosima na poslu o kojima ne želite da pričate sa porodicom. 

Vaga 

Danas je veoma važno da iskažete svoje mišljenje posebno kad je u pitanju partnerski odnos. Voljena osoba će biti veoma zainteresovana da čuje šta imate da kažete. Budite obazrivi prema sebi. 

Škorpija 

Stalo vam je da odredite poslovnu stranu i svoju strategiju u tom smislu. Potrudite se da se dobro organizujete jer od toga zavisi sve ono što budete radili. Problemi sa pritiskom. 

Strelac

Danas je jako važno da obratite pažnju na način ishrane jer su mogući problemi upravo zbog toga. Mogući su  sukobi u krugu porodice zbog nejasnih odnosa i zbog novca. 

Jarac 

Do kraja dana važno je da postavite granicu između ličnih i zajedničkih interesa naročito u krugu porodice. Osoba u znaku Ribe šalje vam vrlo zanimljivu poruku u vezi emotivnog odnosa.

Vodolija 

Ispoštujte sebe maksimalno i potrudite se da budete sebi najbitniji. Tokom dana mogući problemi sa nervozom zbog negativnog uticaja porodičnih odnosa. 

Ribe

Dopustite da i drugi iskažeu svoje mišljenje posebno kada je u pitanju odnos u krugu porodice i u partnerskom smislu. Partner će želeti da vam stavi do znanja da je ljut zbog neispunjene obaveze s vaše strane. 
 

Komentari (0)
Loading