Dnevni horoskop za SUBOTU, 16. april: Vodolije, jak uticaj PUNOG MESECA vas remeti, Device, biće vam potrebno više koncentracije na POSLU

Nena Janković Vesti 16.04.2022 08:30 0

Evo šta vam zvezde poručuju danas

Dnevni horoskop za SUBOTU, 16. april: Vodolije, jak uticaj PUNOG MESECA vas remeti, Device, biće vam potrebno više koncentracije na POSLU

Shutterstock

Ovan 

Dan je stvoren za lepe emocije i emotivna stanja koja će vas zadesiti. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Jarca u vezi posla. Zdravlje je odlično. 

Bik

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer ćete biti napadnuti od osobe u znaku Ribe. Do kraja dana mogući poziv zbog problema vaše dece. Zdravlje je pod uticajem vasih emocija. 

Blizanci

Vaša reč danas ima veliku ulogu posebno u krugu porodice. Mlađi član porodice imaće priliku da vas iritira, a na vama je da napravite dobar potez. Ne budite nervozni u odnosu sa partnerom. 

Rak 

Vaša snaga je danas veoma naglašena i imate podršku od strane partnera u vezi posla. Partnerski odnos je veoma jak i postojan. Razgovor sa osobom u znaku Jarca u vezi novog posla. 

Lav 

Budite sebi najbolji prijatelj i pokušajte da završite sve što je važno. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi ženskog  člana porodice. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Devica 

Merkur je pokrenuo neke druge aktivnosti i nećete moći da se dovoljno koncentrišete na posao. U odnosu sa partnerom očekuje vas velika sreća jer ćete čuti nešto novo i lepo o sebi. Problemi sa kičmom. 

Vaga 

Mesec aktivira vaše polje ljubavi i bićete veoma zadovoljni jer partner je veoma pazljiv. Danas vaš stav se čuje daleko i ima veliki uticaj na druge ljude. Čuvajte svoj novac, ne pozajmljujte ga. 

Škorpija 

Važna odluka je danas na snazi  koju morate da sprovedete jer od toga zavisi vaš odnos sa partnerom. U toku dana imaćete nekoliko razgovora sa strancima u vezi novca i novog posla. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Dominirate nad drugima i to je dobro jer na taj način ste veliki pobednik u očima drugih. Do kraja dana mogući su dodatni troškovi i problemi sa kičmom. Obratite pažnju na ton razgovora sa partnerom.  

Jarac

Do kraja dana veoma teška energija koju osećate zbog drugih ljudi koji pokušavaju da uticu na vas. Ljubavna veza je veoma nestabilna zbog reči koje je suprotna strana izgovorila. Zdravlje je pod uticajem nervoze. 

Vodolija 

Uticaj Meseca je veoma jak i nije vam jasno kako ćete iskontrolisati sebe i svoje emocije. Ljubav vas muči već neko vreme. Posao je stabilan i to vam daje vetar u ledja.  Zdravlje je odlično.

Ribe

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Lava. To će biti pravi bum i pogodak u vezi posla i vase poslovne saradnje. Ljubav vam je u stagnaciji. Problemi se aktiviraju zbog osobe u znaku Ovna. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading