Sutra je Pun Mesec u Vagi, stižu TURBULENTNE promene na LJUBAVNOM POLJU: Uticaj NE zaobilazi nijedan znak, evo ko POSEBNO mora da se PAZI

Nena Janković Vesti 15.04.2022 20:29 0

Kada imamo pun Mesec u znaku Vage, to donosi kulminacija emotivnih odnosa posebno kada je u pitanju ljubav i ljubavni odnosi.

Sutra je Pun Mesec u Vagi, stižu TURBULENTNE promene na LJUBAVNOM POLJU: Uticaj NE zaobilazi nijedan znak, evo ko POSEBNO mora da se PAZI

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

U ovom periodu stavlja se tačka na sve ono što nije dobro i što nije kvalitetno. Ovo će posebno osetiti svi oni koji su rođeni u znaku Vage i u znaku Ovna.

Najvažnije je proveriti sebe odnosno šta je ono što nam je bitno kada je u pitanju ljubav. Mesec u znaku Vage ukazuje na potrebu da volimo i da budemo voljeni, a zbog ove pozicije Mesec nam aktivira nemir i osećaj da nismo dovoljno voljeni i da nismo dovoljno shvaćen od strane partnera. 

Ovnovi su pod velikim teretom zbog ovog punog Meseca i to će se najviše odraziti na njihovu komunikaciju u partnerskim odnosima. Najvažniji savet u narednim danima je da ne ulaze u svađu i da se pomire sa trenutnom situacijom. 

Kod Bikova je veoma izražena ljubomora i potreba da kontrolišu partnera. Jako je važno da tačno znaju šta osećaju jer se mogu vratiti sećanja iz prošlosti. Za sve one koji imaju stabilnu vezu ovo je veoma komplikovan period.

Što se tiče Blizanaca ovaj pun Mesec donosi dobra rešenja naročito od strane partnera. Partner će imati dovoljno razumevanja za sve ono što im stvara teret. Neki Blizanci će imati jako zanimljive susrete u narednih desetak dana. 

Rakovi su pod jakim uticajem emocija i pod jakim utiskom partnerove tuge. Bitno je spoznati da li partner preuveličava neke stvari naročito kada je u pitanju odnos sa osobom rođenom u znaku Jarca ili u znaku Škorpije. 

Sutra je Pun Mesec u Vagi, stižu TURBULENTNE promene na LJUBAVNOM POLJU: Uticaj NE zaobilazi nijedan znak, evo ko POSEBNO mora da se PAZI

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

 

Lavovi su veoma zadovoljni kada je u pitanju ljubav i kada su u pitanju emotivni odnosi. Narednih nekoliko dana mogu biti pod velikim uticajem partnera. Moguce je krace putovanje sa partnerom. 

Vagama nije lako naročito jer moraju da porade na sebi i dovedu parterski odnos u ravnotežu. Mnoge će moći da poprave odnos, ali neke će ostati bez partnera jer su shvatile da ne tu više nema emocija, bilo da je partner u pitanju ili one same. Menjaju se emotivni i psihički obrasci.

Device su pod jakim utiskom partnerove ljubomore i potrebe da dominira. Bilo bi najbolje da se nekoliko dana ne vidja sa partnerom jer je to neophodna pauza za njih dvoje. Ljubomora nikada ne donosi ništa dobro. 

Kod Škorpija je sve po starom. Njihova energija je veoma nestabilna i to zbog uticaja drugih ljudi posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Velika je dilema za sve Škorpije u smislu šta uraditi sa trenutnom ljubavnom situacijom. 

Strelčevi su veoma stabilni i opušteni u vezi svojih emocija i to se veoma brzo i jednostavno odražava na sve sfere života. Ovaj pun Mesec je veoma pozitivan jer pokrece njihovu radoznalost i želju za druženjem. 

Kod Jarčeva dolazi do izražaja potreba za samoćom i partnerski odnos je veoma nestabilan. Nije ovo period da se donose bitne odluke posebno ne treba prekidati komunikaciju sa partnerom. Emocije treba dobro preispitati.

Vodolije su pod jakim utiskom ovog Meseca i mogu pokrenuti neke nove ljubavne odnose posebno ako su u solo varijanti. U narednih nekoliko dana imaće veoma zanimljiv razgovor sa osobom u znaku Ovna ili Lava. 

Kada su u pitanju Ribe kod njih se razvija osećaj za bavljenje prošlošću, tako da će uticaj ovog Meseca biti aktiviranje stvari iz prošlosti. Najvažnije biti svestan sebe i svojih želja i potreba. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading