Ako bi svi znakovi Zodijaka bili pod jednim krovom, evo kako bi se koji znak PONAŠAO, ko bi bio NEPODNOŠLJIV

Vesti 12.09.2021 14:26 0

Zamislite jednu veliku kuću i u njoj 12 ljudi. Svako od njih je pripadnik drugog znaka u horoskopu. Pogledajmo ko bi tu kuvao, ko čistiio, ko bio na spratu, a ko u prizemlju. Neki bi uživali u punoj kući, a neki jedva čekali da šmugnu

Ako bi svi znakovi Zodijaka bili pod jednim krovom, evo kako bi se koji znak PONAŠAO, ko bi bio NEPODNOŠLJIV

Shutterstock

Ako bi svi znakovi Zodijaka bili pod jednim krovom, evo kako bi se koji znak PONAŠAO, ko bi bio NEPODNOŠLJIV

Shutterstock

 

 

Osoba koja svima u toj kući govori šta treba da rade, koju svi pitaju za mišljenje, je u znaku Ovna. Voli da vodi glavnu reč, ali kada se povuče, onda niko ne sme sa njima da deli sobu, njihov mir i intimu. U suprotnom će biti veoma nervozni.


Onaj kulinarski majstor je u znaku Bika. Osim što voli i zna da kuva, ta osoba je odlična i za vođenje kućnog budžeta. Ostali ukućani mogu slobodno da je pitaju za savet u vezi sa štednjom i pravilnom raspodelom prihoda. Voli i da zapeva, da sluša muziku i spada među veselije osobe u kući.

Ako se pitate ko to dovlači knjige u kuću, a pola i ne pročita, znajte da to radi Blizanac. Bez obzira na to, slobodno ga pitaje sve što vas zanima – uvek ima rešenje, informaciju, najnoviju vest. Kada poželite društvo za ćaskanje uz kaficu, trač partiju, računajte na Blizanca.

Pred ogledalom je Rak. Ali i sa krpom u ruci jer uvek ima šta da se obriše, sredi. Najpre macka sebe, a onda i kuću. Voli da ide u nabavku, voli da je svima mama, da brine i oko onoga gde nema mesta za brigu.


Ako želite da se uvalite u fotelju, morate ljubazno zamoliti Lava da malo ustane odatle. To je osoba koja obožava da čita ili gleda filmove. Voli i provod, zato kada ustane iz fotelje, kreće zabava u kući! Prepustite Lavu sve kućne svečanosti, proslave… ali mu nemojte naređivati. Ta samostalna osoba nije baš najvrednija u kući, ali kada uzme nešto da uradi, to će učiniti najbolje što može.

O higijeni u kući najviše brine Devica. Mada, ostale ukućane ume i da nervira jer ih stalno opominje na nezavršene obaveze. Neka se ljute, da nije Device mnogi u kući ne bi znali ni koji je dan, niti koji mesec u godini! Ova osoba će se predano baviti i kućnim računima, spiskom za kupovinu.

I Vaga pomaže u čišćenju, ali samo kad ima vremena, jer uvek mora da ide na neki sastanak, poslovni ili ljubavni, uvek je zauzeta ili se bavi umetnošću. Cela kuća mora da bude po njenom uređena, ali to drugima neće smetati jer Vaga ima visoke estetske standarde i kuća će uvek biti lepa i čista. Na Vagu računajte i kada u kući dođe do svađe – zna kako da diplomatski reši konflikt, kako da bude na vrhuncu estetike. Stalno se zalaže kompromis.

Škorpija se, pored Raka, najviše nervira ako nije sve po njenom. Ova osoba mora imati sobu samo za sebe, sa roletnama. I nemojte je buditi pre nego što sama reši da ustane iz kreveta. Takođe, ne zapitkujte mnogo, ne voli da drugi znaju gde je i sa kime bila, šta radi, čime se bavi. Izbaci đubre i pomogne u čišćenju kuće, ali vikendom. Njen novac je samo njen i ne voli zajednički život, sem sa partnerom.

Strelac ide u potkrovlje, voli dugo da spava, pa je izolovaniji od drugih. Može da se složi sa bilo kim u kući i on je taj koji donosi društvene igre i gleda da svi budu veseli i srećni. Mada, on nikad nije tu i beži od bilo kakvih konflikata jer neće da troši energiju na rasprave.

Jarac je taj koji zahteva poštovanje kućnog reda i ne voli buku i galamu. On smatra da sve mora da se odradi na vreme. Ide na posao svakog dana, ne kasni i očekuje mir i tišinu kad se vrati kući. Sve mora da bude po nekom ustaljenom rasporedu.
 
Komentari (0)
Loading