Dnevni horoskop za NEDELJU, 17. april: Lavovi, ljubav je danas na PROVERI, Strelčevi, neophodan vam je ODMOR!

Vesti 17.04.2022 08:30 0

Proverite šta su vam zvezde danas pripremile

Dnevni horoskop za NEDELJU, 17. april: Lavovi, ljubav je danas na PROVERI, Strelčevi, neophodan vam je ODMOR!

Shutterstock

Ovan 

Energija Sunca vam otvora nove poslovne planove i to je jako dobro za vas i vaš napredak. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi partnera. To je nešto što vas pokreće za naredni period. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Merkur vam aktivira vaše polje ljubavi i bićete veoma zadovoljni. Nemojte da vas drugi energetski crpe. Čuvajte sebe i svoje emocije. Vi ste sebi najvazniji i to je jako važno za vaše zdravlje.

Blizanci

Vaša potreba da budete sa svima u dobrim odnosima, tokom dana vas može koštati. Pokušajte da se bavite sobom i svojim potrebama tako da ne zavisite od drugih. Zdravlje je pod uticajem trenutnog raspoloženja. 

Rak 

Tokom dana imaćete jako veliki problem sa kičmom. Probajte da se opustite i da odmarate. Ovo nije idealan period da kažete sve što mislite posebno u partnerstvu. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška u vezi posla. 

Lav 

Od početka dana Venera vam daje mogućnost da bolje razumete sebe i partnerski odnos. Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima koji vam mnogo znače. Ljubav nije ono što vas najviše zanima ovog moment. 

Devica 

Tvrdoglavo branite svoje stavove i svoja mišljenja. Necete moci da se previse branite u odnosu na partnerski odnos. Partner je veoma uporan u svojim namjerama. Do kraja dana moguć je sukob sa partnerom. Problemi sa kičmom. 

Vaga 

Ovo je idealan period da se vidite sa osobom u znaku Ovna koja vam je poslovno okruženje. Budite spremni na saradnju. Ljubavni odnosi su veoma stabilni. Porodica vam je velika podrška u vezi posla. Zdravlje je najbitnije da se stabilizuje. 

Škorpija 

Tokom današnjeg sastanka u vezi posla koji će biti telefonom imaćete jako dobru komunikaciju sa ljudima iz inostranstva. To vam otvara vrata za dalji period koji sledi. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška u vezi novca. 

Strelac 

Na vašoj strani su mnogi što se tiče poslovne strane. Osoba u znaku Lava vam ne daje nikakve garancije u vezi posla. To vas dodatno nervira. Koncentrišite se na to do kraja dana. Čuvajte se prehlade.  

Jarac

Vaša potreba da odmarate je danas veoma naglašena. Problemi sa kičmom mogu biti opet aktuelni posebno tokom dana. Uveče imate veoma zanimljivo društvo. Opustite se maksimalno. 

Vodolija

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz poslovnog okruženja, iako nije dan posvecen poslu. Vase ambicije su velike i to vas raduje i ispunjava. Ljubavna situacija je stabilna i to je ono što vas zanima trenutno najviše. 

Riba 

Aktiviraju se Vase planete i to je veoma važno za vas i za Vase potrebe i želje. Potrudite se da se otvorite mnogo više nego pre u odnosu na druge. Posao od vas zahteva mnogo vise poverenje u sebe. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka. 
 

Komentari (0)
Loading