Prema astrologiji, ovi znakovi zodijaka nikako NE SMEJU da žive zajedno: Da li ste i vi na CRNOJ listi sa svojim partnerom?

K.Ć. Vesti 17.04.2022 15:30 0

Naravno, sve se može rešiti

par

Shutterstock

Ovan i Bik

Ovi znakovi imaju problem sa komunikacijom i normalnim slaganjem. Oni su izuzetno različiti. Energija je definitivno Ovan, dok je Bik smirena osoba. Kako se ovo može pretvoriti u zajednički život? Žena Ovan će pozvati prijatelje na veče, pod pretpostavkom da njen izabrani Bik neće imati ništa protiv, ali da, hoće. Više voli da bude upozoren na takve situacije, posebno u svom domu. Mnogo je svađa pred ovim parom.

Blizanci i Škorpija

Škorpije smatraju da Blizanci nisu od poverenja zbog njihove sklonosti ogovaranju. Škorpiji je potrebna privatnost koju Blizanci ometaju svojom potrebom za društvom. Kada to ne dobiju, osećaju se odbačeno.

Ribe i Devica

Device će vremenom početi da budu više roditelji nego partneri. Kontrola, uređenje života, briga o postavljenim zadacima. Riba se ne može naći u takvom okruženju. Ona je osoba koja na svet gleda kroz ružičaste naočare i nepopravljivi je sanjar. Ovo se kosi sa praktičnim raspoloženjem Device, koja će imati utisak da je sve na njenim plećima. S druge strane, riba se može osećati iscrpljenom.

Vodolija i Rak

Ono što razdvaja ova dva znaka je pristup finansijama i kućnom budžetu. Vodolija voli da ih troši na stvari koje njegov partner može smatrati beskorisnim. Rak, s druge strane, voli da planira troškove i uvek odvaja nešto novca za račune i hitne potrebe. Nijedan od njih neće razumeti pristup onog drugog – jedan će u očima drugog biti škrt, drugi rasipnik. Takav dogovor može biti nepodnošljiv za Raka, koji će morati mnogo puta da računa na oslobađanje od finansijske represije.

Komentari (0)
Loading