Ovi horoskopski znaci POBEĐUJU u svakoj raspravi: Njihovim OŠTRIM argumentima niko ne može da PARIRA

Vesti 12.04.2023 18:30 0

Svaki ovaj znak "svađu'' vodi na svoj jedinstven način

Ovi horoskopski znaci POBEĐUJU u svakoj raspravi: Njihovim OŠTRIM argumentima niko ne može da PARIRA

Shutterstock

Dobra konverzacija i diskusija često može biti i zabavna, ali na kraju uvek samo jedan izlazi iz priče kao pobednik. Kada su ovi horoskopsi znakovi u pitanju, oni svoje protivnike ,,rešavaju'' veoma brzo bez nekog prevelikog opterećenja po njih. 

VAGA


Važe za najpoštenije protivnike u raspravi, jer uvek voli da da ipak istina bude ta koja će poslednja biti izrečena. Nije im bitno da pobede, ali na kraju uvek ispadnu u pravu jer njehovi  sagovornici često prepuštaju dat teren zbog poštene naravi. 

LAV

Oni uvek iz rukava vade dobre argumente. Često imaju malo prepotentniji stav pa protivnici u njihovom prisustu svakako ,,lude'' i prosto samo svojom pojavom njima bude nervozu. Lav je sam po sebi samouveren i prosto uvek na kraju ispadne da je ipak on u pravu. 

BLIZANCI

Svima je dobro poznato da je ovaj horoskopski znak izvrstan komentator i da priča sa njim prosto jednostavno samo ide. Nekim ljudima mogu biti naporni zbog količine reči koje izgovaraju za tako kratak period. Na kraju prosto njihovi sagovornici odustanu i oni uvek izađu kao pobednici . 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading