Dnevni HOROSKOP za SREDU, 15. septembar: ŠKORPIJE - ljubavna veza veoma nestabilna, JARČEVI - za vas je ovo veoma ČUDAN dan

Vesti 15.09.2021 07:59 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za SREDU, 15. septembar: ŠKORPIJE - ljubavna veza veoma nestabilna, JARČEVI - za vas je ovo veoma ČUDAN dan

pixabay

Ovan 
Popodne cete imati puno obaveza i previse za vaš pojam što se tiče posla. Ljubav je stabilna i to vas raduje. Porodica vas opterecuje svojim obavezama. Zdravlje dobro. 


Bik 
Tvrdoglavo ćete braniti svoje emocije pred partnerom. Ljubomora je veliki problem u narednom periodu. Budite spremni na razgovor. Zdravlje je odlično. 


Blizanci
Danas je veoma važno da budete tamo gde je vama dobro. Nemojte se previse uzbudjivati i praviti sebi probleme posebno kada je u pitanju ljubav. Problemi sa glavoboljom. 


Rak 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Pokusajte da se koncentrišete što se tice ljubavnih dilema. Porodica vas opterecuje svojim planovima. Zdravlje je odlično. 


Lav 
Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je danas veoma naglašena. Posao vas umara. Novac stiže sa više strana. Mogući problemi sa kičmom. 


Devica 
Budite u dosluhu sa prijateljima i na taj način ćete uspeti da se ostvarite na najbolji mogući način. Poslušajte osobu koja je u znaku Ovna u vezi novca i troškova. Ljubav je stabilna. 


Vaga 
Ovo je idealan period da se vidite sa partnerom i da objasnite neke stvari. Ovo se najviše odnosi na ljubavne odnose iz vaše prošlosti. Budite spremni na kompromis. Nervna napetost. 


Škorpija 
Vaša snaga se nalazi u tome što ispričate i kažete drugima posebno kada je u pitanju poslovna stranu. Finansijski plan napokon je bolji i to vas ohrabruje da razmišljate o novim poslovima. Ljubavna veza je veoma nestabilna.


Strelac 
Do kraja dana povoljne vesti i nove informacije u vezi osobe u znaku Jarca. To je neko sa kim ste poslovno ali i emotivno povezani. Problemi sa zubima. Posetite zubara.


Jarac 
Ovo je veoma čudan dan jer ćete imati priliku da otvoreno pokažete svoje mišljenje o ljudima koji su vam bliski. Do kraja dana mogući poziv iz inostranstva. 


Vodolija 
Vaša snaga se nalazi u potrebi da budete snažni i jaki. Posebno se ova vaša snaga odnosi na posao i ono što zavisi od vas. Ljubavni život može da bude bolji ali to zavisi od vas. 


Ribe
Tvrdoglavo branite svoje stavove i svoja mišljenja u krugu porodice. Ljubav je velika podrška i to vam daje nadu i vetar u ledja. Zdravlje je odlično. 
 
Komentari (0)
Loading