Dnevni horoskop za SREDU, 27. april: Ovnovi, budite ISKRENI danas, Strelčevi, spremite se za NEPRIJATAN poziv

Nena Janković Vesti 27.04.2022 07:45 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju.

Dnevni horoskop za SREDU, 27. april: Ovnovi, budite ISKRENI danas, Strelčevi, spremite se za NEPRIJATAN poziv

unsplash.com

Ovan 

Danas je povoljan dan da imate iskren razgovor sa osobom u znaku Lava. Najbitnije biti iskren prema sebi posebno u vezi ljubavi. Obratite pažnju na ishranu jer su mogući problemi sa nadimanjem. 

Bik 

Danas će ti biti posebno raspoloženi za druge. Zahvaljujući vašem angažovanju na poslovnoj strani saradnici će moći bolje obavljati svoj posao. Do kraja dana obratite pažnju na mogući problem sa zubima. 

Blizanci

Ovih dana imaćete pozive od prijatelja jer su im potrebne vaše usluge. Potrudite se da budete dostupne naročito osobi u znaku Device. Tokom večeri imaćete dan neprijatan razgovor sa voljenom osobom. 

Rak 

Danas tvrdoglavo odbijate da se uključite u razgovor koji je vezan za posao. Neizbežan je sukob sa osobom u znaku Jarca. Budite najbitnije i sebi i nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju naročito vašu dobrotu. 

Lav

Današnji dan je veoma rasterećen jeste uspeli da završite neke stvari u prethodnim danima. Probajte da odmarate mentalno i psihički jer on mi je to zaista potrebno. Ljubavna situacija je pod kontrolom. 

Devica 

Danas je idealan dan da započete neku aktivnost posebno ako je u pitanju aktivnost koja ima veze sa zdravljem. Članovi porodice vam zameraju što im dovoljno ne posvećujete pažnju. Na vama je da odlučite šta ćete im odgovoriti. 

Vaga 

Partnerski odnos je veoma komplikovan zbog problema koje partner ima na planu posla. Novčana situacija se stabilizuje zahvaljujući pomoći prijatelja. Do kraja dana moguće lepe vesti iz inostranstva. 

Škorpija 

Najpametnije bi bilo da budete danas u stanju "povučenosti" jer ljudima smeta vaša dobra energija. Ovo se najviše odnosi na poslovnu atmosferu, naročito vaše raspoloženje smeta osobi u znaku Strelca.

Strelac 

Ovo je savršen dan da se okrenete sebi i svojim planovima za novogodišnje praznike. U toku dana očekuje vaš jedan telefonski poziv koji nije nimalo prijatan. To se odnosi na poslovnog saradnika sa kojim povremeno sarađujete. 

Jarac 

Obratite pažnju na mogući sukob sa voljenom osobom, jer već nekoliko dana partner je u velikom neraspoloženju. Budite istrajni u onome što želite posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Vodolija 

Vaša reč i vaše zalaganje su jako važni u narednih nekoliko dana, a danas je najbitnije da se usredsredite na rešavanje nagomilanih problema na planu posla. Obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem. 

Ribe 

Tokom dana imaćete nekoliko prilika da partneru pokažete svoju ljubav. Ono što je jako važno da se potpuno posvetite vašem odnosu i da budete maksimalno iskreni. Zdravlje je odlično. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading