Mars je u Vagi i promeniće nam živote u septembru: Blizanci i Device će doživeti nešto NEOČEKIVANO

Vesti 15.09.2021 12:00 0

Evo šta vam donosi Mars u znaku Vage

Mars je u Vagi i promeniće nam živote u septembru: Blizanci i Device će doživeti nešto NEOČEKIVANO

Printscreen/Facebook

Mars kao vladar znaka Ovna simbolizuje snagu i energiju. Vaga je suprotan znak Ovnu i kada se Mars nadje u ovom znaku, u znaku Vage onda simbolika se pretvara u suprotnost. To znači da Mars daje slabost i dominaciju koja pokušava da dodje do izražaja. Taj izražaj je pod uticajem drugih ljudi ili drugih faktora. Mars u ovom znaku posebno je slab i negativan za odnose medju ljudima i može doneti probleme u komunikaciji. U ovom periodu je moguće da mnogo brzo ulazimo u sukobe i da ne možemo da kontrolišemo svoje negativne emocije. 

Ovan


Ovnovi će najviše osećati ovu energiju koja im ne prija i narušava njihovo prirodno stanje. Mnogi od vas kao pripadnici ovog znaka možete biti emotivno nezadovoljni i imati izlive ljubomore i besa. Važno je da kontrolišete odnose u poslu jer mogu da vam naprave veoma loše poteze. 

Bikovi


Vi ćete imati zdravstvene probleme zbog uticaja ovog Marsa pa je važno da povedete računa o sebi. Bitno je da pojačate imunitet i da imate redovan san. Takođe treba da povedete računa o mogućim problemima na poslu jer mogu imati sukobe koji datiraju od ranije. 

Blizanci


Kada su Blizanci u pitanju, kod vas ovaj Mars je blagonaklon jer pravi dobar aspekt sa Suncem. Vaša potreba za komunikacijom i slobodom dolazi do izražaja. Ovo je period za dogovore i potpisivanja poslovnih ugovora koji mogu da vam donesu uspehe u narednom periodu. 

Rakovi

Za vas je ovo  veoma neprijatan aspekt i Mars izaziva sukobe i probleme unutar porodice i u partnerskom odnosu. Bitno je da ostavite emocije i ne bavite se drugima previše i njihovim problemima. Važno je da budete posvećeni sebi i da ne ulazite u dodatne probleme ovih dana. 

Lavovi


Vi ste na neki način zaštićeni jer ovaj Mars je vama slab i ne stvara tolike probleme. Vi možete da kontrolišete sebe i energiju koja se menja iz dana u dan. Najvažnije je da budete u skladu sa sobom i ovaj uticaj će biti mnogo manji i slabiji. 

Device


Možete imati puno posla i mnogo više problema sa finansijama. Bitno je da se na vreme zavrsava sve što ima veze sa novcem i poslom. Mogući su manji sukobi u krugu porodice zbog novca. 

Vage 

Vage,  ovo je veoma jak i nestabilan uticaj na vas u ovom periodu. Mars u vašem znaku stvara veoma napetu energiju koju morate nekako organizovati u svom životu. Biće puno poslovnih i privatnih obaveza koje mogu biti veliki teret. Mnoge Vage će povući veoma neobične poteze da bi zaštitili sebe. 

Škorpije


Za vas ovaj uticaj je veoma jak ali ne možete da kontrolišete sebe i svoje emocije. Vaša ljubavna strana je veoma nestabilna i  možete imati sukobe i eventualne raskide. Partner oseća vašu nervozu i napetost. 

Strelčevi


Imate potrebu da budete veoma aktivni u ovom periodu što će vam se isplatiti. Mnogi od vas će imati mogućnost da otputuju ili da se bave poslovima koji se odnose na inostranstvo. Neki mladji Strelčevi mogu ući u avanture ljubavnog tipa. 

Jarčevi


Vi ste negativnim uticajem kada je u pitanju ovaj Mars u znaku Vage. Aktivira se vaše polje posla i ambicije ali ništa vam ne ide od ruke. Mnogi ćete se povlačiti iz javnog delovanja i prekinuti neke poslovne saradnje. 

Vodolije


Što se tiče vas, vaša energija je veoma stabilna i možete planirati mnogo toga što bi moglo da se pokrene. Mars aktivira vašu kreativnosti i slobodu odluke. Neki od vas će odlučiti da pokrenu i svoj biznis. 

Ribe

Vama je ovo veoma neobičan period jer ovaj uticaj Marsa aktivira vaše polje emocija. Mnogi od vas će pokušati da se snađu ali ostaje veliki utisak prošlosti. Možda ćete obnoviti veze iz prošlosti.
 

Komentari (0)
Loading