U aprilu se POVEĆAVAJU prihodi, OSTVARUJU ŽELJE, jačaju ljubavne varnice: Ova ČETIRI znaka će imati najviše sreće tokom pomračenja Sunca

M. G. Vesti 27.04.2022 13:40 0

Saznajte koja 4 horoskopska će biti najsrećnija za vreme pomračenja Sunca - njima se od 30. aprila mogu ostvariti najlepše želje!

sreća

unsplash

Moćno pomračenje Sunca stiže 30. aprila, za vreme mladog Meseca. Ova energija je snažna, intezivna naglašava velike promene, uglavnom s epovezuje sa negativnim. 

- Ne treba da se plašite pomračenja. Ono simbolizuje evoluciju, napredak, čak i ako to u početku ne vidimo. Imamo duhovni razvoj i vrlo često se život menja na bolje, ponekad drastično. Pomračenje Sunca je energija početaka - ističe astrolog Angela Perl.

Ovo pomračenje Sunca definitivno može ostvariti želje,a četiri najsrećnija horoskopska znaka očekuje pravo zadovoljstvo.

Ovan

U Ovnu će pomračenje uticati na finansije. To mogu biti neočekivane finansije, neočekivane prilike, neočekivani poslovi. Ili bi to moglo biti oslobađanje od obaveza. Svoje finansije možete lako podići na viši nivo. Mogu se promeniti stavke rashoda, može se promeniti skala prihoda i rashoda. Imaćete preispitivanje vrednosti: šta je važno u životu, a šta nije. Jasno ćete sebi izgraditi hijerarhiju vrednosti. Svoje finansije ćete dovesti u red, tako da ni u čemu nećete oskudevati.

Jarac

Teme ljubavi i zadovoljstva će ući u vaš život. Možda ćete neočekivano dobiti dodatni prihod ili saznati da vas očekuje sjajan novi početak. Mogu biti vesti vezane za decu: promena u školi, promena u vrtiću ili sportskim sekcijama. Može se pojaviti novi hobi, kreativni hobi. Možda romansa, sastanak i ljubav na koju ste čekali. Sve će vam biti jasnije, koje korake na polju romantike treba preduzeti.

Ribe

Za Ribe će glavne teme za vreme pomračenja Sunca biti o kontaktima, komunikaciji, stranim jezicima i puno novih informacija. Možete kupiti nešto vredno. Porodični događaji zahtevaju veliku pažnju, ali neka sve bude u duhu radosti. Možda će biti selidbe ili putovanja. Imaćete želju da započnete nove kurseve, proširite znaja, posebno u sferi stranog jezika, što će vam dati priliku za napredovanje.

Vaga

Vage će se baviti finansijama tokom pomračenja Sunca. To su bankarska sredstva, krediti, investicije. Sve će zavisiti od situacije iz koje ste pristupili pomračenju, moguć je kraj krize. Ali ako ste imali ulaganja u vreme pomračenja Sunca, onda možete dobiti neočekivani profit. Biće tu i pitanje poreza i nasledstva. Možete u privatnim stvarima očekivati uspeh, posebno kada je reč o porodici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading