Sa njima imate NAJVIŠE HEMIJE, varnice su EKSPLOZIJA emocija: Ovi horoskopski znakovi privlače jedno drugo kao MAGNET i SAVRŠENI su partneri

M. G. Vesti 29.04.2022 22:14 1

Koji je vaš idealan seksualni partner prema horoskopu?

Sa njima imate NAJVIŠE HEMIJE, varnice su EKSPLOZIJA emocija: Ovi horoskopski znakovi privlače jedno drugo kao MAGNET i SAVRŠENI su partneri

Pexels

Horoskop za ljubav i seksualnost otkriva da svaki znak Zodijaka ima savršenog erotskog, seksualnog partnera koji može ispuniti njihove želje i zapaliti strast. Saznajte koji je vaš:

Ovan

Ovan je prvi znak u horoskopu, Ovan je uporan i temperamentan, preferira seksualno osvajanje. Vi ste skloni da budete vođa, a ne sledbenik. Ne volite da izražavate previše emocija, fizički kontakt vam je prioritet. Najbolji partneri: Lav, Vaga, Blizanci, Škorpija.

Bik

Senzualan i seksepilni Bik žudi za uzbuđenjem čak više od seksa, a mirisi, zvuci i dodiri su veoma važni u seksualnom iskustvu. Mislite da je traženje savršenog seksualnog partnera gubljenje vremena. Radije sedite i čekate da vas nađu. Najbolji partneri: Škorpija, Rak, Devica, Jarac.

Blizanci

Blizanci su veoma otvoreni kada je u pitanju seksualnost. Volite da vodite ljubav na različitim ekstremnim mestima, ali i volite i zanimljive razgovore tokom seksa. Odlični ste u flertovanju i cenite duhovite, seksi odnose sa svojim partnerima. Volite da uživate u seksu i stalno eksperimentišete. Najbolji partneri: Ovan, Blizanci, Strelac, Vodolija.

Rak

Vi ste kreativan i senzualan ljubavnik, ali udvaranje i ljubavne emocije su vam važne dok ne dođete u krevet. Intuicija Raka je zaista razvijena, lako možete razumeti šta partner želi.
Najbolji partneri: Bik, Lav, Jarac, Ribe.

Lav

Lavovi su poznati po divljim seksualnim fantazijama, a vi se oslanjate na svoj šarm i hemiju da biste privukli partnere. Kao ljubavnik, pažljivi ste i potrebna vam je stalna procena svojih postupaka. Volite predigru i zavođenje, a vaša leđa su jedna od najmoćnijih erogenih zona. Najbolji partneri: Škorpija, Ovan, Strelac, Lav.

Devica

Device, za razliku od imena njihovog horoskopskog znaka, nisu baš toliko naivne. U stvari, vaša seksualna energija je veoma jaka, možete biti veoma seksi i senzualni. Volite da uživate u predigri: aromaterapija ili masaža mogu povećati vaše uzbuđenje. Volite dobro osmišljeno i iskreno vođenje ljubavi u kome možete dugo da uživate. Najbolji partneri: Bik, Vaga, Ribe, Jarac.

Vaga

Vage se smatraju najsofisticiranijim horoskopskim znacima, sa odličnim ukusom i suptilnim senzibilitetom. Visoka inteligencija čini da Vaga poludi za nekim. Svideće vam se sugestivni elementi kao što su seksi donji veš, muzika, čokolada i igrice. Najbolji partneri: Ovan, Blizanci, Lav, Strelac.

Škorpija

Škorpija ima reputaciju strastvene, požudne i seksi. Da li ste ljubitelj igara uloga? Zbog jakih emocija često ne možete da kontrolišete sopstvene želje. Najbolji partneri: Bik, Lav, Škorpija, Ribe.

Strelac

Strellevi su šarmantni, ljubazni i nežni u spavaćoj sobi. Volite da sve bude spontano, posebno, ne podnosite monotoniju u spavaćoj sobi. Kada ste slobodni, neverovatno ste koketni i skloni flertu. Najbolji partneri: Lav, Ovan, Blizanci, Vodolija.

Jarac

Kao i Škorpija, Jarac ima reputaciju jednog od najseksipilnijih znakova, ali u isto vreme i veoma senzualnog. Nije potrebno mnogo vremena da se Jarčev libido probudi. Noge su najosetljivije erogene zone. Najbolji partneri: Rak, Bik, Jarac, Devica.

Vodolija

Vodolije su impozantne i nekonvencionalne u spavaćoj sobi. Uživate u zavođenju, ali ne možete da se opustite i potpuno se odreknete moći. Vi ste inventivni ljubavnik, ali svakako morate da osetite uzbuđenje svog partnera. Najbolji partneri: Blizanci, Vodolija, Strelac, Devica.

Ribe

Ribe su veoma društvene i mirne, one privlače svojom nežnom i romantičnom energijom. U krevetu ste romantični, senzualni i razigrani, a vaša unikatna priroda zaista ceni kreativne partnere. Najbolji partneri: Škorpija, Rak, Devica, Vaga.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Ukratko
01.05.2022 18:05

Svako sa svakim