Dnevni horoskop za UTORAK 3. maj: Bikovi, zvezde su danas vama naklonjene, a Rakovi neka se posvetite malo POSLU!

Vesti 03.05.2022 08:00 0

Proverite šta vam zvezde poručuju danas

Dnevni horoskop za UTORAK 3. maj: Bikovi, zvezde su danas vama naklonjene, a Rakovi neka se posvetite malo POSLU!

Shutterstock

Ovan 

Utorak je savršen dan da se posvetite poslovnoj situaciji jer ćete imati entuzijazam i elan. Veoma ste dobro raspoloženi početkom ove godine i tu energiju iskoristite da planirate mnogo lepih stvari za naredni period. 

Bik 

Saturn i Uran stvaraju osećaj pritiska na vaše emocije i tokom današnjeg dana sve pod uticajem vašeg partnera. Potrudite se da razumete partnerski odnos jer će vam biti lakše. Do kraja ove nedelje donesite odluku u vezi vašeg zdravlja.

Blizanci

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i bićete veoma pričljivi. To ćete iskoristiti da različite neke nedoumice sa poslovnim partnerima. Osoba u znaku Jarca vas iritira već neko vreme na poslovnoj strani i danas će te biti veoma otvoreni i direktni. 

Rak 

Mars vam stvara osećaj nervoze zbog stvari koje niste izgovorili u odnosu sa partnerom. Do kraja dana rećićete sve što imate, posebno kada je u pitanju problem iz prošlosti. Poslovna situacija je standardna i ne zahteva puno zalaganja.

Lav 

U ovom periodu je najvažnije da raščistite neke odnose posebno one takozvane prijateljske. Osoba u znaku Ribe vam predstavlja veliku prepreku na poslovnoj strani i potrudite se da kroz razgovor eliminišete sve prepreke. Do kraja dana povoljne vesti od partnera. 

Devica 

Danas ste veoma posvećeni stvarima koje se tiču porodičnih i privatnih odnosa. Mlađi član porodice vas opterećuje nekim odlukama. Nemojte preuzimati sve brige na sebe. Najvažnije je ostati u skladu sa sobom. 

Vaga 

Vaša ljubavna situacija je veoma nestabilna, do kraja dana imaćete sukob sa partnerom koji može da ima ozbiljne posledice. Tokom ove nedelje potrudite se da rešite odnose unutar kući. Budite spremni na nove poslovne odluke. 

Škorpija 

U narednom periodu budite spremni na saradnju sa ljudima iz inostranstva posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Ovo je savršen period da započnete novu vezu sa osobom sa kojom ste već neko vreme u kontaktu. 

Strelac 

Veoma tvrdoglavo branite svoje stavove posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Osoba u znaku Ovna vas iritira jer želi da bude samo po njegovom. Što se tiče partnerskog odnosa mogući su veoma otežani razgovori. Zdravlje je stabilno. 

Jarac 

Danas se okrenite sebi i svojim željama. Potrudite se da budete opušteni i da na taj način provedete dan. Niko nema pravo da određuje šta je važno u vašem životu. Mogući problemi sa sinusima. 

Vodolija 

Ovo je idealan period da se okrenete nekim novim poslovnim projektima. Osoba u znaku Lava koja ima veze sa inostranstvom vam nudi novu poslovnu saradnju. Ljubavna situacija je stabilna i to vam daje osećaj stabilnosti. 

Riba

Danas ćete biti pod uticajem drugih ljudi jer vam je to najlakši način da pregurate dan na poslovnoj strani. Odnos sa partnerom je danas veoma naglašen jer partner vas okupira svojim potrebama. Mogući problemi sa spavanjem. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading