Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 7. maj: Blizanci, obratite pažnju na STOMAČNE probleme, Rakovi, prestanite da RAZBACUJETE svoju energiju

Nena Janković Vesti 07.05.2022 08:30 0

Danas su zvezde naklonjene ovim znakovima, evo šta sve čeka 7. maja

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 7. maj: Blizanci, obratite pažnju na STOMAČNE probleme, Rakovi, prestanite da RAZBACUJETE svoju energiju

unsplash.com

Ovan 

Subota je dan kada se možete posvetiti sebi i ljudima koje volite. Ne unosite teške teme u odnosu sa partnerom jer njega to izuzetno umara. Do kraja dana moguće su vesti iz inostranstva u vezi postignutog dogovora. 

Bik 

Za vas je danas poseban dan jer želite da se bavite stvarima na poseban način. A zapravo govori da ćete biti veoma dobro raspoložen i zbog dobrih i pozitivnih informacija u vezi novog posla. Obratite pažnju na moguće problemi sa kičmom. 

Blizanci

U ovom periodu moguće je da napravite veliki korak u odnosu na vaš partnerski odnos. Partner može biti veoma iznenađen vašom reakcijom. Potrudite se da tokom dana povedete računa o mogućim problemima sa crevima. 

Rak 

Vaša energija je veoma nestabilna i jako je važno da tokom današnjeg dana odmarate i poštujete potrebe svog organizma. Jedan član porodice može da vas opterećuje svojim problemima. Gledajte da sebe zaštitite emotivno i da ne trošite svoju energiju. 

Lav 

Ovo idealan period da se okrenete novim prijateljima jer iza vas je period nestabilnosti kada su u pitanju prijateljski odnosi. Dajte šansu osobi u znaku Ovna što se tiče prijateljskog odnosa. Na poslovnoj strani se dešavaju pozitivne stvari što se tiče vašeg statusa. 

Devica 

Ova subota je veoma inspirativna za vas i vašeg partnera pa bi bilo najbolje da se posvetite vašoj ljubavi. Odnosi u krugu porodice su stabilni zahvaljujući vašoj intervenciji i komunikaciji sa svima njima. Obratite pažnju na nemoguće probleme sa sinusima. 

Vaga 

Tokom ovog dana najviše ćete biti opterećeni drugim ljudima što je svojstveno vašem znaku. Potrudite se da pronađete vreme i za vas i da napravi način odmarate tokom ovog vikenda. Zdravstveno se osećate odlično. 

Škorpija 

U ovom periodu imate veliki uticaj jednog člana porodice koji vas opterećuje svojom poslovnom stranom. Vasa emotivna situacija je veoma komplikovana jer partner ne razume vaše stavove. Do kraja dana moguće je sukob sa partnerom. 

Strelac 

Ne dozvolite da vas ubede kolege i saradnici s posla da odustanete od vašeg poslovnog cilja. Tokom dana imate veoma pozitivne vesti u vezi novogodišnjih planova. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška. 

Jarac 

Ovo je idealna situacija da se okrenete svom cilju što se tiče posla i poslovnog napredovanja. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme u krugu porodice zbog novca. Mogući problemi sa kolenima. 

Vodolija 

Za vas je najbolje da danas budete povučeni u svom svetu jer su mogući sukobi na sve strane. Ovo se svakako dešava zbog vaše unutrašnje nervoze koju ne možete da kontrolišete. Pokušajte da umirite sebe posebno ako je u pitanju uzrok sukob sa partnerom. 

Ribe 

Tokom današnjeg dana najbolje " profitirate " od svih znakova jer ćete uživati u krugu ljudi koje volite i koji vas vole. U ovom periodu je jako važno da zadržite svoju pozitivnu energiju i da budete stabilni u donošenju poslovnih i materijalnih odluka.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading