One su prave SREĆNICE: Žene rođene u ova TRI horoskopska znaka čeka SAVRŠENA budućnost

Milica Ognjenović Vesti 07.05.2022 18:30 0

Zvezde su im zaista naklonjene

One su prave SREĆNICE: Žene rođene u ova TRI horoskopska znaka čeka SAVRŠENA budućnost

Shutterstock

Astrolozi smatraju da žene koje su rođene u ova tri horoskopska znaka, posebno su obdarene voljom i istrajnošču, sve što zamisle i požele, na kraju im se prosto i ispuni. Znaju kako da predvide sve poteze i učine svoju budućnost srećnom.

Device 

Žene rođene u znaku Device znaju da obrate pažnju na detalje i sitnice. O nečemu pričaju samo ako su 100% sigurni u to. Ako je Devica nešto rekla, onda će biti tako. Ona zna svoj put za ostavrenje ambicija. Ako nije sigurna, nikada neće preduzimati nesigurne korake i rizikovati. Kao nijedna druga, ove žene su u stanju da osete vibracije sveta oko sebe. Morate veoma pažljivo slušati njihove reči. Device imaju jaku intuiciju i često osećaju nadolazeću opasnost ili dobru okolnost.

Škorpija

Ovaj znak zodijaka uvek veruje „tragovima“ svoje intuicije. Škorpije intuicija nikada ne izneverava. Isto važi i za njenu procenu, pa u poslovnom svetu znaju da otkriju gde ih čeka dobit, a gde greška. Škorpija uvek oseća gde i kada treba da se pojavi. Lako ostvaruju poznanstva i kontakte. Vrlo često uspevaju da iskoriste tragove sudbine. Njene misli, reči i poszupci usmereni su na ambicije kojima teži. Neće stati dok ne ostvari ono što želi.

Ribe

Vrlo često žene rođene pod ovim znakom imaju neverovatnu energiju. Njihov put života je često čudesan, ali ono što naume, one to i ostvare. Njeni snovi su njena stavrnost. Vrlo je romantična i maštovita, ali kada je potrebno i prizmena i racionalna. Empatična je i vrlo emotivna, pomaže drugima, ali ne zapostavlja ni svoje potrebe i životnu misiju. U njoj je neverovatna snaga i posebna mudrost. Često se kaže da su Ribe znak sa najviše razvijenom emocionalnom inteligencijom. Kada se posvete nečemu, ne odustaju dok to ne ispune.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading