Sutra počinje RETROGRADNI MERKUR: Ovim znakovima kreće PAKAO OD ŽIVOTA, astro aspekt će im uništiti POSAO, BRAK i KARIJERU

Vesti 09.05.2022 18:30 0

Retrogradni Merkur nam se približava, a evo na koji način će uticati na nas, šta će sve doneti i koje promene prouzrokovati

Sutra počinje RETROGRADNI MERKUR: Ovim znakovima kreće PAKAO OD ŽIVOTA, astro aspekt će im uništiti POSAO, BRAK i KARIJERU

Printscreen/Youtube

 

Kako je Merkur vladar Blizanaca od desetog do dvadeset i trećeg će da bude retrogradan u Blizancima, zato naš astrolog, Željka Knežević kaže da je u to vreme potreban oprez u komunikaciji, saobraćaju, sa papirima, dokumentima i potpisima ugovora.

Sve može da bude na neki način usporeno, da kažete nešto što ne mislite ili potpišete nešto što vam može posle doneti štetu. Potrebno je da se čuvate od krađe, gubitka i ali je neophodan i pojačan oprez u saobraćaju.

Cilj retrogradnog Merkura je da učini ljude strpljivijim, a to će pomoći da se izbegnu nevolje i pronađe najbolji izlaz iz teških situacija.

OVAN

U narednim nedeljama očekujte nesuglasice i rasprave sa prijateljima ili kolegama. Dajte sve od sebe da, za promenu, budete timski igrač i da budete fleksibilni. Ne ustežite se od kompromisa i nemojte se upuštati u tračeve i sitne disksusije na poslu - to bi moglo da vam uzdrama poziciju.

RAK

Došlo je vreme da izmirite svoje dugove - kako one finansijske, tako i emocionalna. Sva obećanja koja niste ispunili, a tako i dugovi koji nisu vraćeni, ponovo će biti aktuelizovani. Praktično ćete biti primorani da ispunite svoju reč. Takođe, ovaj retrogradni Merkur će pomrsiti vaše ljubavne veze - konačno će na videlo isplivati sve ono što ste prećutali, a što vas je ljutilo. Pozabavite se nezavršenim stvarima u prošlosti, kako biste napred mogli da idete mirne glave.

STRELAC

Lako ćete upasti u dramatičnu situaciju, ako ne pazite šta govorite. Poruka poslata na pogrešan broj ili izgovaranje nečeg nepromišljenog može dovesti do nesporazuma i velike svađe, pa obratite pažnju. Vodite računa i o troškovima, lako će vam se desiti da u ovom periodu doslovce bacite novac na nešto nepotrebno.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading