Dnevni horoskop za SREDU, 11. maj: Vodolije, stanite malo na loptu, a Lavovima je danas zdravlje pogoršano

Nena Janković Vesti 11.05.2022 07:59 0

Proverite šta vam zvezde poručuju danas

Dnevni horoskop za SREDU, 11. maj: Vodolije, stanite malo na loptu, a Lavovima je danas zdravlje pogoršano

Shutterstock

Ovan 

Posebne ponude vam stižu što se tiče posla ali na vama je da odreagujete mudro. Ne donosite nagle odluke u vezi partnerskog odnosa. Mogući problemi sa glavoboljom. 

Bik 

Sreda idealan dan da započete nešto novo posebno kada je u pitanju vaše zdravlje. Poslovna situacija je stabilna i ne donosi ništa novo. Do kraja dana povoljnije vesti od osobe u znaku Lava u vezi novca. 

Blizanci

Za vas je ovaj dan kao i svaki drugi, jer vas ne očekuju nikakva iznenađenja. Budite smireni koliko možete jer vam je potreban odmor misli. Mogući problemi sa zubima. 

Rak 

Do kraja dana ste pod uticajem nervoze i napetosti koju ste osećali prethodnih dana zbog partnerskog neraspoloženja. Potrudite se da se dobro organizuje te kada je u pitanju posao. Zdravlje je pod uticajem emocija. 

Lav 

Početak ovog dana je veoma stresan zbog poslovnih neprilika pa pokušajte da se smirite u drugom delu dana. Podršku vam pruža osoba u znaku Raka iz kruga prijatelja. Mogući problemi sa sinusima. 

Devica 

Za vas je ovo jako bitan dan jer vas očekuje potpisivanje važnog ugovora u drugom delu dana. Ako osećate napetost to je zbog poslovne situacije koje će se ipak na kraju razrešiti u vašu korist. 

Vaga 

Sve ono što niste završili juče danas će vas sačekati kao bumerang što se tiče posla. Budite posvećeni onome što radite. Moguće su problemi sa članovima porodice zbog nekog problema sa strane. 

Škorpija 

Vaša snaga je na izmaku, potrudite se da ste dobro odmarate tokom drugog dela dana. Na vama je da donesete dobro odluku što se tiče kredita i eventualnih ulaganja. Problemi sa nesanicom. 

Strelac 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška tokom današnjeg dana. Ljubavna situacija je nestabilna ali vas to ne zabrinjava. Problemi sa pritiskom. 

Jarac. 

Posvećeni ste sebi i onome što radite i to je ono što vas ispunjava. Niste raspoloženi za komunikaciju sa drugim ljudima što će partneru jako teško pasti. Mogući problemi u komunikaciji sa ljudima. 

Vodolija 

Vaša potreba da budete u pravu danas će vas mnogo više koštati. Možete se jako sukobiti sa jednim članom porodice. Budite spremni na kompromis. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Vaša energija je veoma nestabilna i bitno je da budete u društvu ljudi koji vas dobro poznaju. Ljubav je veoma komplikovana priča. Partner očekuje vaše rešenje. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading