POKLAPAJU SE petak 13. i RETRO Merkur: Kreće ASTROLOŠKI haos, ovim znakovima pravi RUSVAJ na svakom životnom polju

Lana Vidović Vesti 11.05.2022 14:40 0

Merkur je od 10. maja do 3. juna izazvati astrološki haos, drugi po redu put ove godine. Kao i obično, možete predvideti nesporazume, tehnološke greške i kašnjenja u putovanju

POKLAPAJU SE petak 13. i RETRO Merkur: Kreće ASTROLOŠKI haos, ovim znakovima pravi RUSVAJ na svakom životnom polju

Shutterstock

Merkur se kreće retrogradno u brbljivim Blizancima, u prvoj polovini svog kretanja, dok će drugu polovinu tranzita provesti u Biku, donoseći malo tvrdoglavosti u našu ljubav i karijeru, piše "Elle".

U nastacku otkrijte na koja tri znaka će imati najviše uticaja...

BIK

Stvari posebno postaju komplikovani za vas tokom retrogradnog Merkura, Bikovi. Trebalo bi da vodite računa o tome gde trošite svoj novac i energiju. Ovaj nestašni tranzit se useljava u vašu prvu kuću sebe i drugu kuću finansija i vrednosti. Pazite na svoje navike potrošnje i još jednom proverite sve naknade na svom nalogu jer ima mnogo potencijala za brz gubitak novca. Za početak odložite šoping za bolje vreme.

BLIZANCI

Pripremite se, Blizanci, predstoji vam egzistencijalna kriza. Retrogradni Merkur provodi vreme u vašoj prvoj kući sebe tokom prve polovine svog kretanja, što može dovesti do toga da dovedete u pitanje svoju svrhu. Ovaj retrogradni Merkur drži vas u introspektivnom prostoru, zarobljene u mislima. Šetajte u prirodi i pokušajte da se prizemljite.

Takođe, ovaj tranzit provodi vreme i u vašoj dvanaestoj kući podsvesti, što vas čini dodatno ranjivim na prevare i iluzije. Kako Merkur prelazi u Bika, biće potrebno da Blizanci privremeno predaju svoj društveni život i fokusiraju se na isceljenje.

RIBE

Retrogradni Merkur ulazi u vašu četvrtu kuću doma i porodice, tako da bi drama u vašem domu mogla da bude poprilična narednih nekoliko nedelja. Nije vreme za selidbe kako ne biste zažalili zbog novog stana.

Retrogradni Merkur takođe ulazi i u vašu kuću komunikacije, izazivajući ekstremnu konfuziju kada je u pitanju izražavanje vaših ideja ili obrada informacija. Ako ne pogrešite u svojim rečima, možda ćete stvari shvatiti dodatno lično tokom retrogradnog Merkura. Verovatno ćete zabrljati, te zažaliti što niste sledili odgovarajuće korake i bićete primorani da počnete iznova.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading