Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 12. maj: Strelčevi, danas će vas SITNICA izbaciti iz TAKTA, Škorpije, kičma vam je u PROBLEMU

Nena Janković Vesti 12.05.2022 07:30 0

Proverite šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 12. maj: Strelčevi, danas će vas SITNICA izbaciti iz TAKTA, Škorpije, kičma vam je u PROBLEMU

Shutterstock

Ovan 

Vaša energija je veoma jaka i danas ćete iskoristiti kroz bavljenje drugim ljudima. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška na poslovnoj strani. Ljubavna situacija je komplikovana. Visok pritisak.

Bik 

Danas je najbitnije da budete koncentrisani u vezi  poslovne situacije i bitno je da odradite sve što je do vas što se tiče novih transakcija. Mogući problemi u ljubavnoj vezi zbog ljubomore i posesivnosti. Čuvajte se napetosti.

Blizanci 

Danas ćete otkriti jednu veliku laž što se tiče poslovnih pregovora.Osoba u znaku Ovna vam je velika prepreka na poslovnoj strani. Potrudite se da vodite računa o zdravlju jer su mogući problemi sa prehladom. 

Rak 

Danas vas može koštati vaša emotivnost i preterana otvorenost. Do kraja dana čuvajte se svađa. Partner je u svom svetu posvećen svom poslu. Problemi sa stomakom. Vodite racuna sta jedete. 

Lav 

Veoma ste dominantni i to ćete vam koristiti na poslovnoj strani. Mogući su sukobi u krugu porodice zbog nekih novčanih problema. Do kraja dana problemi sa stomakom, moguce je da vam ne prija hrana koju uzimate nekoliko dana unazad. 

Devica 

Sam početak dana je veoma dobar ali do kraja dana ćete biti neraspoloženi zbog drugih ljudi. Ipak je bolje oprostiti i zaboraviti. Zdravstvena situacija nije najsjajnija obratite pažnju na pritisak. 

Vaga 

Vi ste rođeni da pravite kompromise pa tako i u krugu porodice. Osoba u znaku Ovna vani velika podrška na poslovnoj strani. Ljubavna situacija nije sjajna. Čuvajte novac. Zdravlje je odlično. 

Škorpija 

U toku dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom jer mu je potrebna vaša podrška i mišljenje. Vaša situacija na poslu je stabilna. Povedite računa o kičmi. 

Strelac 

Uzdrmala vas je nečija rečenica pa ceo dan ćete razmišljati o tome. Emotivno ste veoma jaki i to vas čini da ste emotivno stabilni. Povoljan glas od osobe u znaku Vodolije u vezi novca. Zdravlje je odlično. 

Jarac

Do kraja dana razmišljaćete o tome kako da provedete veče jer ste pozvani na neku lepu večeru. Poslovna situacija nije idealna ali se ne brinete o tome. Imate dovoljno podrške drugih na poslu. Problemi sa glavoboljom. 

Vodolija 

Imaćete razgovore u krugu porodice koji vas mogu jako obradovati. Budite podrška svim ljudima na poslu jer tako širite svoju pozitivnu energiju. Ljubav vam daje krila. Obratite pažnju na glavobolju. 

Ribe 

Neko će vas pitati za savet ali je najbolje da ne savetujete ništa. Ljubavna situacija vas ohrabruje jer je partner konačno shvatio neke stvari. Stiže novac ali u manjoj meri. Mogući problemi sa glavoboljom. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading